Νέα Νεα της Αγορας

Λάρνακα: Αυτό είναι το εστιατόριο στο οποίο εντοπίστηκε κρούσμα

Στο εστιατόριο “Aρχοντικό” στη Λάρνακα εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού, σύμφωνα με ανακοίνωση της Μονάδας Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας:

“Η διεύθυνση του υποστατικού ενημερώθηκε χθες το βράδυ από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρηση για τον εντοπισμό κρούσματος στο πιο πάνω υποστατικό και έγιναν ενέργειες για απομάκρυνση του ατόμου που εντοπίστηκε θετικό στον ιό και των ατόμων που δηλώθηκαν ως στενές επαφές. Παράλληλα, έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για απολύμανση του χώρου και δόθηκε άδεια επαναλειτουργίας.”

Η Διεύθυνση του εστιατορίου αναφέρει στη δική της ανακοίνωση ότι “στα πλαίσια της καθημερινής μέτρησης της θερμοκρασίας του προσωπικού μας, εντοπίστηκε εργαζόμενη με υψηλή θερμοκρασία η οποία απομακρύνθηκε αμέσως από το χώρο για να εξεταστεί.”

Κατόπιν ενημέρωσης από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας, ανακοινώνουμε ότι η εν λόγω εργαζόμενη διαγνώστηκε να είναι θετική στον Covid -19.

Τόσο η ίδια, όσο και άλλοι συνάδελφοί της με τους οποίους ήρθε σε επαφή, τέθηκαν αμέσως σε αυτοπεριορισμό όπως προβλέπει το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας.

Το εστιατόριο έκλεισε προσωρινά και αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες υγειονομικές ενέργειες από εξειδικευμένη εταιρεία, επαναλειτουργεί κανονικά κατόπιν άδειας από το Υπουργείο Υγείας συνεχίζοντας την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων.

ΦΩΤΟ: Αρχείου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Οι μεγαλομέτοχοι του Ξενοδοχείου Ρόδον

Taste and Hospitality

Kατά μέτωπο επίθεση ο κορωνοϊός στην εστίαση – Ασπίδα προστασίας το Delivery;

Taste and Hospitality

Το Nammos Restaurant αποκλειστικά στο Parklane

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!