Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Μπ. Τζόνστον: Πρωθυπουργός υπό κατάρρευση: Πληρώνει για το φαγητό του

Σε προσωπικό επίπεδο ο Μπόρις Τζόνσον θα πρέπει να προβληματίζεται με τα οικονομικά του: Παρέχει  διατροφή για τα 4 από τα 6 παιδιά του, ενώ το τελευταίο του διαζύγιο και η εκπλήρωση της φιλοδοξίας του να γίνει πρωθυπουργός του έχουν κοστίσει πάνω από το μισό του εισοδήματός του.

Άρθρο των Times κάνει λόγο για έναν πρωθυπουργό κουρασμένο, υποαμοιβόμενο και μελαγχολικό και φιλοξενεί δηλώσεις φίλου του που υποστηρίζει ότι ο Μπόρις Τζόνσον όπως και άλλοι πρωθυπουργοί δεν λαμβάνει των υπηρεσιών που θα έπρεπε.

Όπως λέει «ο Τζόνσον δεν έχει οικονόμο, έχει μία μόνο καθαρίστρια και ανησυχεί για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει στο κόστος μιας νταντάς. Μένει στο διαμέρισμα της Downing Street που δεν είναι καθόλου ωραίο. Δεν μπορεί να συγκριθεί το Ελυζέ ή τον Λευκό Οίκο που είναι αρκετά μεγάλα ώστε να μην κουράζουν τους ενοίκους τους και να τους παρέχουν την απαραίτητη απομόνωση. Ακόμα και για να βγουν στον κήπο ο Μπόρις και η Κάρι θα πρέπει να περάσουν από το γραφείο»

Όσον αφορά τα οικονομικά στοιχεία, το άρθρο αναφέρει ότι η στήλη που διατηρούσε στην Daily Telegraph ως πρωθυπουργός «εν αναμονή» του απέφερε 275.000 λίρες και με τις ομιλίες που παραχωρούσε τα εισοδήματά του ξεπερνούσαν τις 350.000 λίρες τον χρόνο. Ως πρωθυπουργός πλέον ο μισθός του ανέρχεται στις 150.000 λίρες ποσό που είναι μικρότερο και επιπλέον δεν είναι «καθαρό», καθώς αφαιρούνται από αυτό διάφορες «παροχές», όπως η χρήση του πρωθυπουργικού διαμερίσματος που φορολογείται αλλά και το φαγητό που καταναλώνει, αφού χρεώνεται κάθε τι που στέλνεται από την κουζίνα της Downing Street.

newmoney

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

SOS εκπέμπουν οι ιδιοκτήτες Κέντρων Διασκέδασης – Kινητοποιήσεις την Τετάρτη

Taste and Hospitality

Γέμισε ο Πύργος Τηλλυρίας με Κύπριους τουρίστες – Υπερπλήρη όλα τα καταλύματα

Taste and Hospitality

Αυτοί είναι οι μεγαλομέτοχοι της FROU-FROU

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!