Εφοδιαστική Αλυσίδα Προιόντα

46χρόνια τρώμε αυτά τα γαριδάκια – Η παραγωγή φτάνει τα 5 εκατ. φακελάκια τον χρόνο

Οι δυνατές αναμνήσεις δεν σχετίζονται πάντα με μεγάλες στιγμές που μας αλλάζουν τη ζωή. Μερικές φορές –αν όχι τις περισσότερες- κρύβονται στις πιο απλές καθημερινές στιγμές του παρελθόντος μας. Όπως στα σακουλάκια με τα γαριδάκια που τρώγαμε μετά το σχολείο.

Το Καφεκοπτείον Γ. Χαραλάμπους ιδρύθηκε το 1943 και το 1974 κυκλοφόρησαν τα γνωστά σε όλους μας γαριδάκια. Από τα «βρεφικά» τους βήματα, έως και σήμερα κατάφεραν να διανέμονται σε περισσότερους από 5 χιλιάδες πελάτες.

 Η παραγωγή τους φτάνει τα 5 εκατομμύρια φακελάκια τον χρόνο. Κύρια συστατικά τους είναι το αραβοσιτάλευρο, το ηλιανθέλαιο, τυρί σε σκόνη, ορός γάλακτος, γάλα σε σκόνη, φρυγανιά αλεσμένη, αλάτι και άλλα. Αξίζει να σημειωθεί πως τα γαριδάκια δεν τηγανίζονται σε λάδι αλλά ψήνονται σε ψηλή θερμοκρασία και πίεση.

Το καφεκοπτείο Γ. Χαραλάμπους στεγαζόταν αρχικά στην οδό Λήδρας στην πρωτεύουσα. Από το 1998 η τρίτη γενιά της οικογένειας Χαραλάμπους ανέλαβε την επιχείρηση με Διευθυντή του καφεκοπτείου τον Κυριάκο Μάτση, εγγονό του ιδρυτή.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Όλα μπλε…μετά το κρασί η Γαλλία έφτιαξε μπλε μπύρα χρησιμοποιώντας φύκια

Taste and Hospitality

Αυτό το ξέρατε για την παρμεζάνα;

Taste and Hospitality

Ζιβανία: Δεν είναι μόνο προνόμιο των μερακλήδων – (Φωτός)

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!