Παρουσίαση Φιλοξενία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η φιλοσοφία της Ιταλικής πίτσας βρίσκεται στη Λευκωσία!

Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια την αγάπη μου για πίτσα. Την αυθεντική, ιταλική πίτσα, με την πολύ λεπτή, ανεπαίσθητα τραγανή ζύμη. Αυτή την πίτσα τη λατρεύω. Συνήθως δεν  μου αρέσει να τρώω απ΄έξω γιατί  θέλω το καλύτερο για τους δικούς μου ανθρώπους και για τον εαυτό μου. Συνηθίζω να αποφεύγω την κατανάλωση της, βράδυ καθώς είναι πολύ δύσκολο να κάψεις τις θερμίδες που παίρνεις, οπότε τα πράγματα «δυσκολεύουν» ακόμη περισσότερο κυρίως όταν τα παιδιά ζητάνε επιτακτικά για βραδινό  πίτσα.

Θεωρώ ότι η ναπολιτάνικη συνταγή είναι μία καλή επιλογή, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είναι και η κατάλληλη για όλους. Εννοείται ότι κάθε ουρανίσκος έχει διαφορετικές γευστικές απαιτήσεις. Βασικό για να θεωρηθεί μια πίτσα ιδανική για κατανάλωση είναι τα ποιοτικά υλικά όπως παρθένο ελαιόλαδο και η μοτσαρέλα.

Μια φίλη μου πρότεινε να δοκιμάσω τις πίτσες του Quattrino, λέγοντας μου πως είναι ένα από τα πιο αυθεντικά Ιταλικά εστιατόρια της χώρας.

Πήρα τηλέφωνο για παραγγελία, μίλησα με τον σεφ και τον «άφησα» να επιλέξει ο ίδιος, το είδος που θα έφτανε στο σπίτι με της διαδικασία delivery. Συνεπής στην ώρα του και αρχίζω να ανοίγω  τα τρία χάρτινα κουτιά μεσαίου μεγέθους:

  • Buffalo margarita: fresh mozzarella and tomato Sause
  • Italian: mozzarella, tomato sauce, pancetta and prosciutto and Rucola
  • Bianca: buffalo mozzarella fresh brazil, cherry tomatoes and olive oil

Εστιάζω στη εικόνα και τίποτα δεν θυμίζει τις πίτσες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Διακρίνεις την φινέτσα και τον τρόπο που έχουν κατανεμηθεί τα υλικά στο λεπτό φύλλο ζύμης ψημένο σε ξυλόφουρνο.

Αν και ο περισσότερος κόσμος προτιμάει να απολαμβάνει την πίτσα του με μπύρα, θα σας πρότεινα από το συγκεκριμένο εστιατόριο να επιλέξετε ένα ποτήρι λευκό κρασί!

Η γεύσεις σε ταξιδεύουν όχι μόνο στην ιταλική κουζίνα με δημοφιλή πιάτα ζυμαρικών, αλλά και σε μια τελειότητα. Εξαιρετικά χορταστικές χωρίς να χρειαστεί να καταναλώσεις υπερβολικά κομμάτια.

Όλα δείχνουν ότι η εταιρία οδηγείται προς την επιτυχία, με μαθηματική ακρίβεια στα 5 χρόνια παρουσίας της στο χώρο της εστίασης με τα βασικότερα στοιχεία: την δημιουργία, αγάπη για την ιταλική κουζίνα και κυρίως την μελέτη για τα βασικά συστατικά του πιο λατρεμένου φαγητού για μικρούς και μεγάλους.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Βουτιές στον Πύργο της Τηλλυρίας… Ένα χωριό της Λευκωσίας, χτισμένο στους βόρειους πρόποδες του Τροόδους

«Κλειδώνει» η πόλη, αλλά ξέρουν ότι: «Η υπομονή είναι η τέχνη της ελπίδας»

Φάνος Λεβέντης: Χιλιάδες οι «εραστές της παρανομίας» στο χώρο της εστίασης

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!