Νεα της Αγορας Νέες Αφίξεις

Coffee Throne: Αλλάζει τη φιλοσοφία του Café

Η συναρπαστική διαδρομή του καφέ μέσα στη πόλη της Λάρνακας, με πεντανόστιμα χειροποίητα γλυκά έρχονται για να συμπληρώσουν την ωραία εμπειρία στο Coffee Throne.

O χώρος είναι ξεχωριστός και γεμάτος χρώματα και όλα μοιάζουν σαν ένα παραμύθι. Εξαιρετική λίστα καφέδων και τσαγιών, ο  χώρος αυτός ενδέχεται να αποτελέσει πόλο έλξης από όλες τις πόλεις.

 

Με οικολογική συνείδηση το café διαθέτει  μοναδικά πολύχρωμα καλαμάκια ρυζιού, σιταριού που τρώγονται φτιαγμένα από bamboo και οποία μπαίνουν σε θήκη  μεταλλική ανοξείδωτη και με το ειδικό βουρτσάκι καθαρισμού σας δίνει τη δυνατότητα να τα έχετε πάντα μαζί σας. 

Στο πιο μοντέρνο και λουλουδάτο καφέ της Λάρνακας υπάρχουν τα πιο διάσημα γνωστά  αληθινά σε όλους τριαντάφυλλα AMMA Roses, όπου σας δίνετε η δυνατότητα να κάνετε από κοντά την δική σας επιλογή για τον χώρο σας.

Οι υπέροχες συσκευασίες πολυτελείας (BOISSIER TEA) με ιδιαίτερα αρώματα και μοναδικές γεύσεις Γαλλίας, είναι ότι πιο ιδιαίτερο και ποιοτικό υπάρχει.

Άν υπάρχει μια από εκείνες τις μέρες που ξυπνάς και νιώθεις έντονη την επιθυμία να ξεφύγεις λίγο από τους γρήγορους ρυθμούς  της καθημερινότητας, δεν έχεις παρά να παραγγείλεις το αγαπημένο ρόφημα σε delivery για να βρεθεί στο σπίτι σου και να σου απογειώσει τη διάθεση.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ανοίγει τις πόρτες της για τους τετράποδους επισκέπτες

Taste and Hospitality

Emirates: Ακόμη περισσότερες προσφορές με την κάρτα επιβίβασης

Taste and Hospitality

Mε «πράσινο διαβατήριο» στα ξενοδοχεία της χώρας οι Κύπριοι

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!