Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Limassol Agora: Έτοιμος στα sets του ο DJ Κώστας Κρητικός!

Στα sets του, θα βρίσκεται  ο γνωστός DJ Κώστας Κρητικός σήμερα και αύριο 24/10 παίζοντας τις δικές του μουσικές διαδρομές, σ’ ένα event που στήνεται στη Limassol Agora στις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ.

Πρόκειται για ένα από τους πιο έμπειρους μουσικούς καλλιτέχνες του είδους που αντιπροσωπεύει. Συνεργασίες με άλλους dj είναι στα συν του βιογραφικού του, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που τον ακολουθούν σε κάθε εμφάνιση του. Ο  DJ Κώστας Κρητικός έχει μόνο ένα στόχο: «Να περνάει καλά ο κόσμος». Και το καταφέρνει! 

Ο πολυχώρος Limassol Agora, παραμένει στις κορυφαίες επιλογές του κοινού για έξοδο και ψυχαγωγία, προσφέροντας μια πλούσια γκάμα επιλογών και εμπειριών. Όσοι από εσάς έχετε επισκεφθεί την Agora γνωρίζετε ότι υπάρχουν  πολλοί εμπορικοί χώροι. Εστιατόρια με κυπριακή, ελληνική, ασιατική, λιβανέζικη και ιταλική κουζίνα, από απλό ποιοτικό street food αλλά και πιο γκουρμέ γεύσεις,  καφετέρια, παγωταρία, καταστήματα από παραδοσιακά μέχρι Hi-Tech προϊόντα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος στη Limassol Agora Πάνος Αλέξανδρου, έχει θέσει τον πήχη πολύ ψηλά. Εκδηλώσεις και άλλα happenings, που ήταν ήδη προγραμματισμένες καταφέρνει να τις εναρμονίζει μετά τις αλλαγές που αναπόφευκτα έχει υποστεί ο χώρος της διασκέδασης και «προσαρμόζεται» ακολουθώντας πάντα τις «τάσεις» που προκύπτουν.

Ανέκαθεν η διασκέδαση ήταν μέρος της ζωής μας. Με υπέρμετρη αξιοπρέπεια και προσοχή καταφέρνουμε να προσαρμοστούμε σε ό,τι «μεταλλάσσεται» στην νυχτερινή ζωή του τόπου.

Η  «δίψα» των μουσικόφιλων να βιώσουν κάτι διαφορετικό, σήμερα φέρνει μια άλλη «δροσιά» και μαζί με φίλους μου που θέλουμε να περάσουμε καλά, θα βρεθούμε στον πιο εναλλακτικό χώρο της Λεμεσού. Το έχουμε ανάγκη και ο dj Κώστας Κρητικός το έχει αποδείξει πολλές φορές: Απογειώνει τη διάθεση μας.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy-Global Meeting 2020

Taste and Hospitality

Equiano Rum: Πρώτος διεθνής διαγωνισμός cocktail

Taste and Hospitality

Ο Μίκης Θεοδωράκης στον Μακρύδρομο!

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!