Back of the House (BOH) Διοίκηση

Οι πιο επιτυχημένοι Ευρωπαίοι σεφ αυτή τη στιγμή

Ο γαστρονομικός κόσμος, όπως και ο πλανήτης γενικότερα, δεν διανύει ακριβώς και την πιο λαμπρή περίοδό του γιατί πολύ απλά έχουμε 2020 (ακόμη). Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε το έγκριτο money.co.uk να δημοσιεύει το ετήσιο report του σχετικά με τους πιο επιτυχημένους σεφ και restauraters της Γηραιάς Ηπείρου.

Εκείνος που ξεχωρίζει για μία ακόμη χρονιά στο Celebrity chef credit report είναι ο Ιταλός Massimo Bottura, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση της φετινής αξιολόγησης. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι επίσης Ιταλοί Antonino Cannavacciuolo, Cristina Bowerman και Massimiliano Alajmo, οι Γάλλοι Raymond Blanc, Anne-Sophie Pic και Akrame Benallal, o Γερμανός Heinz Beck, o Τσέχος Zdeněk Pohlreich και ο Ολλανδός Ron Blaauw.

https://www.instagram.com/p/CEuhnPMHJlr/?utm_source=ig_embed

Οι παράγοντες που καθορίζουν το πόσο επιτυχημένος είναι ένας σεφ, σύμφωνα πάντοτε με τον ίδιο δείκτη, είναι η καθαρή αξία του δικτύου του, ο αριθμός των βιβλίων που έχει δημοσιεύσει, τα αστέρια Michelin με τα οποία έχει βραβευθεί, η επιρροή του στα social media και η τηλεοπτική του παρουσία. 

Εκτός από τη λίστα των πιο επιτυχημένων σεφ της Ευρώπης, δόθηκαν στη δημοσιότητα και δύο ακόμη: Αυτή με τους αντίστοιχους στο Ηνωμένο Βασίλειο και εκείνη με τους πιο επιδραστικούς foodie influencers του κόσμου.

Στην πρώτη, φιγουράρει στην κορυφή ο Gordon Ramsay, με τους Jamie Oliver, Gino D’Acampo, Tom Kerridge, James Martin να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα – στο νο.9 υπάρχει ο Jason Atherton και στο νο.15 ο Heston Blumenthal.

Στη δεύτερη είναι η Αμερικανίδα Youtuber, ζαχαροπλάστης, ηθοποιός και τραγουδίστρια εκείνη που βρίσκεται στην πρώτη θέση, με τον David Chang και την Yolanda Gampp στο νο.2 και νο.3 αντίστοιχα.

Related posts

Απελπισμένος σεφ στο «Σηµείο βρασµού»

Taste and Hospitality

Γαστρονομία : H νέα τάση που έρχεται από τη άλλη πλευρά του Ατλαντικού , είναι κινούμενη… σε 4 τροχούς

Taste and Hospitality

Authentic Taste of Greece – Gold Award

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!