Νέα Νεα της Αγορας

«Ανησυχεί» η σιωπή Αναστασιάδη – Γλιτώνει η χώρα το Lockdown;

Καμία διαρροή όσον αφορά την αποψινή συνάντηση του ΠτΔ με την επιδημιολογική ομάδα. Όλες οι πληροφορίες που έχουμε μαζέψει σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη καθώς καμία δεν είναι σε θέση να τεκμηριωθεί με επίσημες  δηλώσεις.

Η «σιωπή» δημιουργεί τις εντυπώσεις πως απόψε θα ανακοινωθεί καθολικό lockdown. Ο  καθηγητής Πέτρος Καραγιάννης δήλωσε: «Δεν μπορώ να προκαταλάβω τι θα συζητηθεί και τι θα ζητήσει  Πρόεδρος. Δεν ξέρουμε αν θέλει ενημέρωση για την εικόνα ή αν θα συζητήσουμε και κάποια επιπλέον μέτρα».

Παρ’όλα αυτά λέγεται ότι η χώρα θα τεθεί σε ολικό lockdown αυτή την Πέμπτη και για 3 εβδομάδες, ενώ άλλη «επικρατέστερη» ημερομηνία είναι 15 Νοεμβρίου -7 Δεκεμβρίου.

Δεδομένο πάντως φαίνεται να είναι το κλείσιμο της εστίασης και η λειτουργία μόνο delivery. Tα μέτρα που επικρατούν σε Λεμεσό θα τεθούν σε εφαρμογή Παγκύπρια με τα γυμναστήρια κλειστά και άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

Στο τραπέζι των συζητήσεων θα τεθεί και η πρόταση για απαγόρευση των συγκεντρώσεων σε οικίες και να υπάρξει περιορισμός σε όσους είναι μόνιμα διαμένοντες σε αυτές, ενώ έντονος προβληματισμός επικρατεί γύρω από το κλείσιμο ή όχι των σχολείων. Φημολογείται ότι η νηπιαγωγεία και Δημοτικά θα παραμείνουν ανοιχτα ενώ γυμνάσια και Λύκεια θα διδάσκονται μέσω διαδικτίου.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Σε ξενοδοχεία για 7 ημέρες, οι επιβάτες που θα φτάνουν από ΗΒ

Συμβούλιο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας: Έτσι θα αυξηθούν τα εισοδήματα

Παρήγγειλε κεμπάπ και της πήγαν σαράντα φέτες τυρί (ΦΩΤΟ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!