Εφοδιαστική Αλυσίδα Προιόντα

Cavit Lunetta Prosecco: Γιορτάζει τις μικρές απολαύσεις της ζωής

Τα δελεαστικά αρώματα του μήλου και του ροδάκινου δημιουργούν έναν ουρανίσκο που είναι δροσιστικός και αρμονικός, με τραγανές γεύσεις φρούτων και καθαρό φινίρισμα.

Τα σταφύλια επιλέγονται με το χέρι και οινοποιούνται στην υπερσύγχρονη εγκατάσταση αφρώδους οίνου του Cavit στην περιοχή Trentino της βόρειας Ιταλίας, αφιερωμένη αποκλειστικά στην παραγωγή αφρώδους οίνου παγκόσμιας κλάσης.

Το Lunetta Prosecco είναι ευχάριστο ως απεριτίφ ή απολαμβάνεται με ορεκτικά, σούσι, οστρακοειδή και θαλασσινά.

Γνωρίστε το LUNETTA από τη βόρεια Ιταλία, γεγονός που καθιστά εύκολο να προσθέσετε λάμψη σε κάθε περίσταση. Ζωντανή, αναζωογονητική και απλή διασκέδαση στο ποτό, το αφρώδες κρασί δεν πρέπει να αποβληθεί μόνο σε ειδικές περιστάσεις!

Lunetta – “Little Moon” – Το Prosecco παράγεται στη βόρεια Ιταλία από το Cavit, οινοποιούς του Νο 1 Ιταλικού Pinot Grigio της Αμερικής και του Νο 1 εισαγόμενου Pinot Noir, στην εντυπωσιακή υπερσύγχρονη εγκατάσταση αφρώδους οίνου.Μια κοινοπραξία 10 συνεταιριστικών οινοποιείων με περισσότερους από 4500 καλλιεργητές. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα οινοποιεία στον κόσμο, που πωλεί περίπου 65 εκατομμύρια μπουκάλια κρασί το χρόνο.

Ένα από τα πιο δημοφιλή και παιχνιδιάρικα αφρώδη κρασιά του κόσμου, το Prosecco είναι μια ειδικότητα της βορειοανατολικής Ιταλίας, που εκτείνεται σε εννέα επαρχίες των περιοχών Veneto και Fruili-Venezia Giulia. Μια έκδοση υψηλότερης ποιότητας που πρέπει να πληροί αυστηρότερες απαιτήσεις παραγωγής είναι γνωστή ως Prosecco Superiore και πρέπει να προέρχεται από το πιο στιβαρό έδαφος μεταξύ των πόλεων Valdobiaddene και Conegliano. Το Prosecco μπορεί να παραχθεί ως ένα ήρεμο κρασί, ένα ημιαφρώδες κρασί (“frizzante”) ή ως ένα πλήρως αφρώδες κρασί (“spumante”) – το τελευταίο είναι το πιο κοινό. Αν και παράγεται συνήθως σε ξηρό στυλ, ο φρέσκος και φρουτώδης χαρακτήρας του το κάνει να φαίνεται λίγο πιο γλυκό από ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Ωστόσο, τα “Extra brut”, που περιλαμβάνουν υψηλότερα επίπεδα υπολειμματικής ζάχαρης, είναι αρκετά δημοφιλή.

Κατασκευασμένα 100% από το σταφύλι Glera, αυτά τα κρασιά είναι αξιοσημείωτα για ευχάριστες γεύσεις ροδάκινου, αχλαδιού, πεπονιού, πράσινου μήλου.

Το Prosecco είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για ανάμειξη με χυμό πορτοκαλιού για μιμόσες για ένα κλασικό brunch ποτό.

Αντιπρόσωπος του Cavit Lunetta Prosecco στην Κύπρο είναι η εταιρεία Kontinius Ltd

Προμηθευτείτε το Cavit Lunetta Prosecco στο Basket Of Taste στην ιστοσελίδα του Taste and Hospitality

Cavit Lunetta Prosecco Spumante Brut 75cl

Τα σταφύλια επιλέχθηκαν και οινοποιήθηκαν με τη μέθοδο της Ιταλικής Charmat, με ζύμωση ελεγχόμενης θερμοκρασίας από ανοξείδωτο ατσάλι και δευτερεύουσα ζύμωση σε σφραγισμένες δεξαμενές για 30 ημέρες. Το κρασί στη συνέχεια εμφιαλώνεται και απελευθερώνεται αμέσως.

ΧΡΩΜΑ
Απαλό άχυρο με πρασινωπές αντανακλάσεις, λεπτές φυσαλίδες και κρεμώδες λευκό αφρό.

ΜΥΤΗ
Αρωματικά, με δελεαστικά αρώματα μήλου και ροδάκινου.

ΟΥΡΑΝΙΣΚΟΣ
Δροσιστικό, ξηρό και αρμονικό, με τραγανές γεύσεις φρούτων και καθαρό φινίρισμα.

Ευχάριστο ως απεριτίφ ή απόλαυση με ορεκτικά, ορεκτικά, σούσι, οστρακοειδή και θαλασσινά.

Cavit Lunetta Prosecco Rose Spumante Brut 75cl

Η συγκομιδή γίνεται χειροκίνητα τις πρώτες 10 ημέρες του Σεπτεμβρίου.Τα σταφύλια Chardonnay πιέζονται στη συνέχεια απαλά για να πάρουν το «άνθος του γλεύκους σταφυλιών ». Αφού ηρεμήσουν για 10-12 ώρες, αρχίζουν ζύμωση σε δεξαμενές από ανοξείδωτο ατσάλι στους 17-20 ° C.

ΧΡΩΜΑ
Απαλός σολομός με λεπτόκοκκο σιτάρι και επίμονο λευκό αφρό.

ΜΥΤΗ
Αρωματικό, με δελεαστικά αρώματα από μικρά κόκκινα μούρα.

ΟΥΡΑΝΙΣΚΟΣ
Καθαρό, φρέσκο και φρουτώδες

Ευχάριστο ως απεριτίφ ή απόλαυση με ορεκτικά, σούσι, οστρακοειδή και θαλασσινά.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Γ. Μαλέκκος: Customer Experience θα επικρατήσει στο General Retail

Taste and Hospitality

Ταξίδι στα μικρά τυροκομεία της Ιρλανδίας

Taste and Hospitality

Ο Άρης έκανε το ντεμπούτο του με περιορισμένη έκδοση «διαγαλαξιακό» Skittles

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!