Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Παραιτήθηκε ο Διοικητικός Σύμβουλος της Lordos Hotels

Ο Γεώργιος Χαραλάμπους παραιτήθηκε από τη θέση του διοικητικού συμβούλου της LORDOS HOTELS (HOLDINGS) PUBLIC LTD, όπως αναφέρεται σε δήλωση που ανακοινώθηκε στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.  

Ο Γεώργιος Χαραλάμπους είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Εμπορικών και Οικονομικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ), κάτοχος M.Sc. (Econ) του London School of Economics με ειδίκευση σε Monetary Economics και με μετεκπαίδευση στο Οικονομικό Τμήμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΓΜΓ) στο πρόγραμμα Οικονομικής Ανάλυσης. Υπήρξε βοηθός καθηγητής στο Οικονομικό Τμήμα της ΑΣΟΕΕ (1966-1967).

Υπηρέτησε ως υποδιευθυντής στο Τμήμα Οικονομικών Μελετών της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου (1968-1973), ως διευθυντής Στρατηγικού Προγραμματισμού, ως γενικός διευθυντής των Διοικητικών Υπηρεσιών και ως ανώτερος γενικός διευθυντής Τραπεζικών Εργασιών Κύπρου και Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου της Τράπεζας Κύπρου (1973-2004) και  ως αντιπρόεδρος της Τράπεζας Αναπτύξεως Κύπρου (2006). Υπηρέτησε επίσης ως πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (2006-2011) με ενεργό συμμετοχή και στη μεταρρύθμιση του ρυθμιστικού και εποπτικού συστήματος στον τομέα των κεφαλαιαγορών (securities market) της ΕΕ. Ήταν μέλος της Ανεξάρτητης Επιτροπής για το Μέλλον του Κυπριακού Τραπεζικού Τομέα.  

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Στο σφυρί το Διεθνές Ξενοδοχείο Τραμπ

Taste and Hospitality

Safepass και στις μικρές επιχειρήσεις -Στο Υπουργικό αύριο η αυστηροποίηση

Taste and Hospitality

Οριστικό: Γενικό lockdown στη Θεσσαλονίκη

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!