Νέα Νεα της Αγορας

Μαύρο πανό στην εστίαση στη Λεμεσό

Μαύρα πανό στα οποία αναγράφονται οι λέξεις «αίσχος» και «ντροπή» τοποθέτησαν από χθες οι περίπου 100 ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής στη Λεμεσό, ως ένδειξη αγανάκτησης για την απουσία του κράτους στην οικονομική στήριξή τους.

Σε δηλώσεις του στον «Φ», ο επικεφαλής της Επαρχιακής Επιτροπής του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, Κύπρος Κυπριανού, ανέφερε πως δεν υπάρχει ουσιαστική οικονομική στήριξη από το Κράτος, τονίζοντας ότι ο κλάδος αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα επιβίωσης λόγω της αναστολής λειτουργίας των κέντρων αναψυχής και εστίασης.

Εξήγησε πως ζητάνε από το Κράτος οι υποσχέσεις να γίνουν πράξεις. «Μας ζήτησαν να μπούμε στην πρώτη γραμμή να πολεμήσουμε, εμείς ως σωστοί πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανταποκριθήκαμε αλλά αναμένουμε από την Κυβέρνηση να μας δώσει τα πολεμοφόδια για να πολεμήσουμε στην πρώτη γραμμή», επισημαίνει ο κ. Κυπριανού.

Ο χώρος της εστίασης και αναψυχής ιδιαίτερα στη Λεμεσό βιώνει μιαν από τις χειρότερες οικονομικές χρονιές που βίωσε ο τόπος. Τα έξοδα των κέντρων αναψυχής τρέχουν όπως το ΦΠΑ και οι δόσεις, τα ενοίκια στοιβάζονται και οι ιδιοκτήτες βλέπουν μέρα με την ημέρα να οδηγούνται προς πτώχευση.

Μάλιστα όπως αναφέρει ο κ. Κυπριανού, το προσωπικό του μέχρι σήμερα (11 Δεκεμβρίου) δεν έχει πληρωθεί για τον μήνα Νοέμβριο όπου η εστίαση σε Λεμεσό και Πάφο είχε κλείσει λόγω του τοπικού lockdown. «Δυστυχώς είμαστε μόνοι μας και δεν έχουμε κανένα δίπλα μας, το Κράτος είναι απών και δεν μας στηρίξει», σημειώνει καταληκτικά.

Πηγή: Φιλελεύθερος

Related posts

Συμπτωματικές εφευρέσεις που απέφεραν εκατομμύρια (ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Παρακολούθηση γεωργικών δραστηριοτήτων με τη χρήση drones

Taste and Hospitality

Ελλάδα: «Βέτο» στο deal της Delivery Hero με τον όμιλο Μούχαλη

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!