Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Ακούει κανείς; «Με όλα αυτά που γίνονται θα δώσω ένα τέλος στη ζωή μου»

«Με όλα αυτά που γίνονται δεν υπάρχει άλλη επιλογή παρά μόνο να δώσω ένα τέλος στη ζωή μου και εύχομαι να είμαι ο τελευταίος». Με αυτή την ανάρτηση του ένας συνάνθρωπος μας κοινοποιεί το τέλος που θέλει να δώσει στη ζωή του. Και σας παρακαλώ να λείπουν τα σχόλια εάν ένας άνθρωπος που θέλει να αυτοκτονήσει το διαδίδει με μήνυμα…Το θέμα είναι ότι σαν αυτόν πολλοί. Ναι, μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας. Πόσοι από εσάς γνωρίζεται νέους, ή οικογενειάρχες που «έχασαν» ξαφνικά τη ζωή τους, ενώ στην πραγματικότητα έθεσαν οι ίδιοι ένα πρόωρο τέλος;

«Μαθηματικά» δεν ξέρω…(τα’παμε)…Ξέρω για τα σημάδια που άφησαν οι πολιτικές επιλογές των εκάστοτε κυβερνήσεων.. «Θάψαμε» ένα πρόεδρο ζωντανό, αφού το σχέδιο στήθηκε άψογα και μετά πήγαμε στην πραγματική κηδεία, με φκιόρα, και στεφάνια. (ΌΧΙ όλοι μην ξεχνόμαστε)

Το κούρεμα των καταθέσεων χαρακτηρίστηκε από διεθνείς οικονομολόγους ένα εκ προμελέτης έγκλημα εναντίον του κυπριακού λαού, αφού σε καμιά άλλη χώρα του κόσμου εφαρμόστηκε τέτοιο σκληρό μέτρο. Υπενθυμίζεται ότι η οικονομική κρίση στην Κύπρο ήταν σαφώς τραπεζική, αφού, σε αντίθεση με τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, το κυπριακό δημόσιο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ μετά βίας και υπερέβαινε προ κρίσης το 60%, ανέφερε πριν χρόνια ο dialogos.

Κοιμηθήκαμε αμέριμνοι στις 15 Μαρτίου. Ωστόσο, με το πρώτο φως της 16ης Μαρτίου έπεσε βουβαμάρα σ’ όλο το νησί και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για όλους. Όποιος είχε πάνω από 100.000 ευρώ στο λογαριασμό του όφειλε να πληρώσει, ώστε να καλυφθούν ζημιές ώς και 8 δισεκατομμυρίων.

Kαι σήμερα η “πολιτική στον αναπνευστήρα” και εμείς με μάσκες

Επιχειρήσεις, οικογένειες διαλύονται…Ναι. Δεν καταστράφηκε ένα «μαγαζάκι», αλλά οι μόχθοι μιας ζωής…Ανεργία, ναρκωτικά από παιδιά μόλις 14 ετών, αλκοόλ και Κύπρος στις πρώτες θέσεις κατανάλωσης. Διαζύγια, οικονομική κατάρρευση, στη φυλακή για μια διατροφή που ένας πατέρας δεν μπορούσε να δώσει…Αυτά δεν «πιάνονται» στις πολιτικές σας αναμετρήσεις,  έτσι; Φαντάζομαι δεν κοιτάμε πίσω για να πάμε μπροστά; Αυτό δεν θα μου πείτε;

Μαζέψτε τα μυαλά σας όπου και αν τα έχετε…Η λύση του Κυπριακού πωλήθηκε με εκβιασμούς και βιντεάκια που δεν θα δούμε ποτέ, όποτε έφτασε ο καιρός κάποιος να ασχοληθεί με μας.

190,000 ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΟΛΙΣ τα βγάζουν πέρα…Ασχοληθείτε με αυτούς και φτάνει δικαιολογίες. 3,500 χιλιάδες εστιατόρια καφετέρια 550 κέντρα διασκέδασης κλειστά…Δεν είναι αριθμοί. Είναι άνθρωποι, μουσικοί, τραγουδιστές, σερβιτόροι, εφοδιαστικές αλυσίδες, είναι οικογενειάρχες…

Ps. Η επιστολή με τα «εύσημα» που «βοήθησα» (σπίτι ήμουν και έκανα κοινοποιήσεις by the way) για μια οικογένεια μπήκε στον κάλαθο των αχρηστών. Ήταν ότι πιο προσβλητικό άγγιξε το χέρι μου. Χαρίζετε «μπράβο» για να κάνουν τη δουλειά σας; Ξεσκονίστε αρχεία και βρείτε ονόματα και οικογένειες που υποφέρουν…με το ίδιο πάθος που ψάξατε και βρήκατε τους εγκληματίες που αντιστέκονται σε διατάγματα και που αντιδρούν στα σκάνδαλα που ΜΟΝΟΙ σας τα φανερώσατε γιατί πρώτα «καήκατε» μεταξύ σας.

Δύναμη και κουράγιο στον συνάνθρωπο μας που ευτυχώς ζει…με πληγές, φαντάζομαι που θα γίνουν σημάδια…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Emirates διοργανώνει open day πρόσληψης νέων μελών

Taste and Hospitality

Πότε θα ξεκινήσει το Χριστουγεννιάτικο χωριό στη Κυπερούντα – Ανακοίνωση

Taste and Hospitality

ΟΣΙΚΑ: Ζητά ίση στήριξη για όλα τα κέντρα αναψυχής

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!