Νέα Νεα της Αγορας

“Έφυγε” ο γιατρός Χάρης Ζαβρίδης

Μεγάλο πένθος προκαλεί το άκουσμα της είδησης του θανάτου του πλαστικού χειρούργου, Χάρη Ζαβρίδη, σε ηλικία 47 ετών από την Πάφο. Ο αγαπητός γιατρός απεβίωσε σήμερα το πρωί μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Άνθρωπος ευγενικός, εγκάρδιος και πάντα δοτικός συνδύαζε τον καλό του χαρακτήρα με τις επαγγελματικές του γνώσεις που τον καθιστούσαν ένα από τους πιο αγαπητούς επαγγελματίες του κλάδου του σε όλη την Κύπρο.

Ο Δρ Χάρης Ζαβρίδης ήταν απόφοιτος Ιατρικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Έίχε αποκτήσει τίτλο Διδακτορικής Διατριβής και ειδικότητα Πλαστικής Χειρουργικής από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήταν μέλος σε διεθνείς επιστημονικές εταιρείες Πλαστικής Χειρουργικής. Μαζί με τον μέντορα του, Δρ Ανδρέα Φουστάνο έχουν περιγράψει δύο προσωπικές χειρουργικές τεχνικές που έχουν ανακοινωθεί σε διεθνή συνέδρια.

Τιμή μου που σας έχω γνωρίσει μέσα από τα στούντιο τηλεοπτικών σταθμών…Ένα βλέμμα καθαρό, τόσο καθαρό όσο η ψυχή σας. Κρατάμε όσα μας έχετε διδάξει για την ομορφιά μέσα απο το λόγο σας και κυρίως για όσα είπαμε μεταξύ μας για το πώς η ομορφιά πρώτα πηγάζει από μέσα…

Καλό παράδεισο…

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Amathus Residences: Οι πέντε μεγαλομέτοχοι και η παράδοση του Συγκροτήματος

Eπιδημιολόγοι πάνε στο Προεδρικό Μάρτιο ανοίγει η εστίαση…

Taste and Hospitality

Δήμος Λάρνακας: Καθορίζουν και γραπτώς τον ήχο στα Κέντρα Αναψυχής

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!