Back of the House (BOH) Διοίκηση

Carolyn Robb: H σεφ της πριγκίπισσας Νταϊάνα για 11 ολόκληρα χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλοί με ρωτάνε πώς είναι να μαγειρεύεις γι’ αυτούς τους ανθρώπους σα να πρόκειται για κάτι πολύ τρομακτικό. Στην πραγματικότητα η Ντιαϊάνα και ο Κάρολος, όταν ήταν στο σπίτι τους, ήταν δύο πολύ απλοί άνθρωποι που συζητούσαν και συμπεριφέρονταν όπως εγώ και εσύ», λέει η Carolyn Robb, η γυναίκα που επί 11 ολόκληρα χρόνια μαγείρευε τα προσωπικά γεύματα της πιο αγαπημένης πριγκίπισσας που είδε η Ευρώπη, της Νταϊάνα.

Για τη Robb η «βασιλική» καριέρα ξεκίνησε από μία αγγελία που την οδήγησε σε ιδιωτική συνέντευξη με την ίδια την Νταϊάνα πίσω στα τέλη της δεκαετίας του ’80. «Και φυσικά έγινε και με μένα αυτό που γινόταν με τους πάντες. Όποιος τη γνώριζε ένιωθε αμέσως πάρα πολύ άνετα και όμορφα. Το να μαγειρεύεις στο παλάτι του Κένσινγκτον ήταν σα να μαγειρεύεις στο σπίτι σου. Όλα ήταν πολύ απλά και πολύ “βασικά”. Στην πραγματικότητα είχαμε κάποια παλιά σκεύη που θα μπορούσαν να αντικατασταθούν. Φυσικά, υπήρχαν όλα όσα χρειαζόμασταν αλλά σε καμία περίπτωση ακριβά σκεύη και μοντέρνες ηλεκτρικές κουζίνες».

Η Robb εξηγεί επίσης ότι όπως συμβαίνει σε πάρα πολλά νοικοκυριά και στο παλάτι του Κένσινγκτον η κουζίνα ήταν η καρδιά του σπιτιού. «Εκτός από τους μάγειρες υπήρχε πάντα κι άλλος κόσμος μέσα στην κουζίνα. Υπήρχαν υπάλληλοι του παλατιού που έπιναν τον καφέ τους ή τσιμπούσαν κάτι. Μερικά απογεύματα ακόμα και η ίδια η Νταϊάνα που μου ζητούσε να της αφήσω ένα πιάτο φαγητό στο ψυγείο ώστε να κατέβει μόνη της να το πάρει όποτε επιθυμούσε». 

PRINCE CHARLES DIANA AND HARRY

«Όταν ο Ουίλιαμ και ο Χάρι ήταν μικροί λάτρευαν να μπαίνουν μέσα στην κουζίνα και να παριστάνουν ότι μαγειρεύουν κάτι. Έμπαιναν, ανακάτευαν και μετά έφευγαν. Το παιδικό τους δωμάτιο ήταν ακριβώς πάνω από την κουζίνα και τους άκουγες να τρέχουν και να φωνάζουν όλη τη μέρα», προσθέτει η Carolyn. 

H Robb μοιράζεται επίσης την ιστορία πίσω από το περίφημο κέικ σοκολάτας που ο Ουίλιαμ έχει δηλώσει ότι αγάπησε στα παιδιά του χρόνια, τόσο πολύ ώστε το συμπεριέλαβε ακόμα και στο μενού του γάμου του με την Κέιτ Μίντλετον.

«Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος έσπασε το χέρι του μου ζητήθηκε να πάω στο νοσοκομείο για να του μαγειρέψω. Τότε συνειδητοποίησα πόσο πιεστική ήταν η δημόσια ζωή τους και πόσο άσχημο ήταν να έχεις όλους αυτούς τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους να σε ακολουθούν σε κάθε σου βήμα»,προσθέτει η Robb που εξηγεί ότι η ίδια δεν είχε αντιληφθεί ποτέ τα ζητήματα στον γάμο της Νταϊάνα και του Καρόλου αφού οι δυο τους φρόντιζαν πάντα να είναι πάρα πολύ κόσμιοι για το χατήρι των παιδιών τους. «Έμαθα όσα έμαθα από τις εφημερίδες όπως και ο υπόλοιπος κόσμος και ήταν πάρα πολύ στενάχωρο. Όταν χώρισαν έμεινα στο παλάτι και μαγείρευα για τον Κάρολο. Ήταν το σπίτι μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Όλοι έχουν γεύση αλλά δεν είναι γευσιγνώστες

Taste and Hospitality

Οι τάσεις που διαμορφώνουν το ταξιδιωτικό fintech το 2022

Taste and Hospitality

«Slow Travel»: Η επόμενη μεγάλη τάση στη φιλοξενία

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!