Εφοδιαστική Αλυσίδα Τεχνολογία & Ασφάλεια

7 Δωρεάν πηγές Marketing

Τo Marketing αλλάζει. Κυρίως σε επίπεδο τακτικών και νέων τεχνολογιών. Όσοι είναι στον χώρο των επιχειρήσεων θα πρέπει συνεχώς να ενημερωνόνται και να κρατάνε επαφή.

Πηγές για να ενημερώση για νέες εξελίξεις και εργαλεία πάνω στο Marketing:

1. Το Google Skill Shop https://skillshop.withgoogle.com/. Μια εξαιρετική πηγή πληροφοριών με εκπαιδεύσεις από την ίδια την google για τα προϊόντα της όπως πχ. google ads, analytics, my business, και πολλά άλλα. Ενώ για google analytics συγκεκριμένα, υπάρχει και το εξειδικευμένο Academy από την google https://analytics.google.com/analytics/academy/

2. Η επόμενη πρόταση έρχεται από το Hubspot και την μεγάλη από την μεγάλη Resources που διαθέτει https://www.hubspot.com/resources. Θα βρείτε δωρεάν eBooks, Templates, Infographics και διάφορα άλλα εργαλεία .

3. Ένα από τα αγαπημένα είναι το Facebook Blueprint https://www.facebook.com/business/learn . Θα μάθετε για την χρήση του Facebook και Instagram στις επιχειρήσεις. Έχει μια μεγάλη πληθώρα από video (κάποια όχι τόσο αναλυτικά), όμως σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

4. Κάτι ακόμα από την google είναι το Think with Google https://www.thinkwithgoogle.com/. Εδώ θα βρείτε τις τελευταίες εξελίξεις στο marketing, έρευνες και case study. Πολύ χρήσιμο.

5. Για content marketing χωρίς δεύτερη σκέψη το Copyblogger https://copyblogger.com/blog/. Θα βρείτε πληροφορίες και θα πάρετε γνώσεις για να γράφετε καλύτερα.

6. Για Social Media trends και πολλά άλλα, ο go-to προορισμός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το Social Media Examiner https://www.socialmediaexaminer.com/. Πραγματικά όρεξη να έχετε να διαβάσετε άρθρα, να δείτε video και case studies.

7.Για το τέλος μια σελίδα από τον marketer Neil Patel https://neilpatel.com/blog/. Εδώ θα βρείτε συμβουλές για SEO, content, video, αλλά και πολλά άλλα. Αξίζει μια επίσκεψη.

epixeirein.gr

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Προκαταλήψεις με την κατανάλωση αλκοόλ ανά τον κόσμο

Taste and Hospitality

Οίνος χωρίς αλκοόλ θεωρείται οίνος;

Taste and Hospitality

Τα «δικά» μας γλυκά!

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!