Νέα

«Lady Έμιλυ Καρτάσιαν Duchess of Yiolou ᵖᵃʳᵒᵈʸ»…Ο δικηγόρος μίλησε!

Ανακοίνωση εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την γυναίκα η οποία δέχτηκε χθες έρευνα στην οικία της, για τον λογαριασμό τρολ «Lady Εμιλυ Καρτασιαν Duchess of Yiolou ᵖᵃʳᵒᵈʸ». Η Αστυνομία, μετά την εξασφάλιση εντάλματος, ερεύνησε το σπίτι της εν λόγω γυναίκας και προχώρησε σε κατάσχεση τεκμηρίων για περαιτέρω εξετάσεις. 


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου, η γυναίκα αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξή της και διασύνδεση με τον λογαριασμό, ενώ το δικηγορικό τοποθετείται, αναφέροντας ότι, η έρευνα στο σπίτι της αποτελεί παράνομη αλίευση μαρτυρίας.


Αυτούσια η ανακοίνωση
Το δικηγορικό γραφείο ΗΛΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ Δ.Ε.Π.Ε. εκπροσωπεί το άτομο κατά του οποίου χθες εξασφαλίστηκε ένταλμα έρευνας στην οικία του. Κατά την εκτέλεση του εντάλματος έρευνας, η πελάτισσα μας συνεργάστηκε σε απόλυτο βαθμό με τις Αστυνομικές Αρχές και παραλήφθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές από την οικία της. Η πελάτισσα μας δηλώνει ότι καμία διασύνδεση δεν υπήρχε ή/και υπάρχει με τον λογαριασμό “Parody” στο Twitter που αφορά το πρόσωπο της Έντιμης Υπουργού κας Έμιλυς Γιολίτη. Οποιαδήποτε διασύνδεση της πελάτισσας μας με τον εν λόγω λογαριασμό στο Twitter είναι κακόβουλη.
Αναφορικά με την έκδοση του εντάλματος έρευνας της οικίας της πελάτισσας μας, είναι η θέση μας ότι αποτελεί παράνομη αλίευση μαρτυρίας. Επιφυλάσσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα της πελάτισσας μας.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μοιράζουν επιδόματα σε αλλοδαπούς χωρίς αποστάσεις – Την ώρα που επιχειρήσεις δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει

Hermes: Αναβαθμίζει το χώρο στάθμευσης στο αεροδρόμιο Πάφου

Taste and Hospitality

Η ΟΕΒ προωθεί εκστρατεία στήριξης της Κυπριακής Οικονομίας

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!