Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

The Glenlivet: The best-selling whisky

Η ιστορία του Glenlivet ξεκινά πάνω από 200 χρόνια και εκτείνεται σε επτά γενιές της οικογένειας των οινοπνευματοποιών Smith. Το Glenlivet ήταν το πρώτο σκωτσέζικο οινοπνευματοποιείο που έλαβε άδεια αμέσως μετά τον νόμο περί ειδικών φόρων κατανάλωσης του 1824.

Εκείνη την εποχή, πολλοί από τους οινοπνευματοποιούς της γειτονιάς θεώρησαν τις ενέργειες του Glenlivet ως αφαίρεση από τις τάξεις του λαθρεμπορίου και ως εκ τούτου απειλή για τη δική τους επιβίωση, η οποία οδήγησε τον οινοπνευματοποιό του Glenlivet, George Smith να μεταφέρει πιστόλια.

Ο Τζορτζ Σμιθ δημιούργησε το αποστακτήριό του κοντά στο πηγάδι του Josie, μια φυσική πηγή που εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ως πηγή του αποστακτηρίου για την παραγωγή νερού. Το Glenlivet είναι φτιαγμένο από κριθάρι βύνης που έχει προμηθευτεί τοπικά, ξύλινα απορρυπαντικά και ψηλά λεπτά χάλκινα δοχεία.

Το Glenlivet ανέπτυξε μια τέτοια φήμη που πήραν άλλοι οινοπνευματοποιοί για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους ως «Glenlivet». Το 1884 ο Τζορτζ Σμιθ πέτυχε στο εμπορικό σήμα «The Glenlivet» και σε άλλα αποστακτήρια επιτρεπόταν να χρησιμοποιούν το όνομα μόνο ως ενωτική προσθήκη.

Το Glenlivet είναι τώρα η δεύτερη μάρκα ουίσκι με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο και το single single malt με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην αμερικανική αγορά.

Αντιπρόσωπος των προϊόντων The Glenlivet στην Κύπρο είναι η εταιρεία  Tempo Beverages Cyprus Ltd

Η Tempo Beverages Cyprus Ltd είναι θυγατρική της Tempo Israel και δραστηριοποιείται στην κυπριακή αγορά ως αποκλειστικός διανομέας του παγκόσμιου χαρτοφυλακίου της Heineken, μέρος της οποίας είναι η νούμερο ένα ελληνική μπύρα Alfa. Επιπλέον, το χαρτοφυλάκιο Tempo Κύπρου περιλαμβάνει μάρκες Pernod Ricard όπως Chivas Regal, Absolut, Glenlivet, Jameson, Ballantine’s, Havana Club, Beefeater κ.λπ.

Προμηθευτείτε τα προϊόντα The Glenlivet στο Basket Of Taste στην ιστοσελίδα του Taste and Hospitality :

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η καμπάνια πίσω από τη γευστική ταυτότητα του Jameson Irish Whiskey

SAP : To επιχειρηματικό λογισμικό που απλοποιεί την ροή των εργασιών

Taste and Hospitality

Κάθε πράγμα στον καιρό του και το πράσο τον Οκτώβριο!

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!