Πρόσωπα Φιλοξενία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μήνυμα αισιοδοξίας από τον chef d’ hotel Ανδρέα Κατσαρό

Μια στιγματισμένη χρονιά μας αποχαιρετά και αφήνει πίσω της αρκετές πληγές σε όλους μας.  Ένας αόρατος εχθρός απειλεί την παγκόσμια κοινότητα που αντιστέκεται στο άγνωστο αλλά με παράπλευρες απώλειες εκατομμύριων ανθρώπων που  εκτός από την κάθ’ αυτού απειλή του ιού  έχει να αντιμετωπίσει και τις οικονομικές επιπτώσεις.

Όμως όλα τα δύσκολα έχουν ένα τέλος. Ας είναι η νέα χρονιά για όλους μας μια αισιόδοξη αφετηρία ανάκαμψης, τόσο επαγγελματική όσο και ψυχική.  Ο κλάδος της εστίασης είναι ένας από τους κλάδους που βασανίστηκε σημαντικά και εξακολουθεί να «αιμορραγεί» εν καιρώ πανδημίας. Κανείς δεν ξέρει πότε θα ορθοποδήσει και με πόσους επιχειρηματίες και εργαζομένους θα ισορροπήσει οικονομικά. Η ευχή όλων μας είναι αυτονόητη για μια νέα χρονιά ελευθερίας, με υγεία, ψυχική ηρεμία και επαγγελματική σταθερότητα για όλους. θέλω να ελπίζω ότι σύντομα η παγκόσμια κοινωνία θα κάνει την «ορθοπεταλια» και όλα θα είναι όπως πρώτα.  Όσα στερηθήκαμε το 2020 ας μας δοθούν με γενναιοδωρία το 2021 και ας κερδίσουμε τα αγαθά της ζωής που νοσταλγούμε όλοι.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους τους συναδέλφους και τους αναγνώστες του Taste and hospitality σε Κύπρο και Ελλάδα καθώς και στην υπέροχη ομάδα που εργάζεται σε αυτό!

Ανδρέας Κατσαρός / Αναπληρωτής Γραμματέας Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Χ. Πισσαρίδης: Wake up call η πανδημία για βιώσιμη ανάπτυξη

Taste and Hospitality

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οδοιπορικό στα ορεινά της Κω

Ποταμός Κλάριος και η μοναδική κοιλάδα της Σολέας

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!