Εφοδιαστική Αλυσίδα Προιόντα

Premium ποτά για ξεχωριστά δώρα…σ’αυτούς που λατρεύουν το ουίσκι, ρούμι και κονιάκ!

Είναι η creme de la creme των ποτών. Όλα τους κρύβουν μια ιστορία που σε καλούν να ανακαλύψεις. Τα πιο διαλεκτά ουίσκι, ρούμι και κονιάκ, για αυτούς που πραγματικά αγαπάνε τις εκλεκτές γεύσεις. Εάν λοιπόν έψαχνες τι δώρο θα πάρεις σε εκείνο το φίλο σου που λατρεύει το ουίσκι, ή στο συγγενή σου που εκτιμάει το καλό κονιάκ, ή στον ίδιο σου τον εαυτό -για να μας κακομαθαίνουμε και λίγο…

Johnnie Walker Blue Label King George V

Ένα ουίσκι αφιερωμένο στον εορτασμό της χορήγησης του Royal Warrant, του βασιλικού πιστοποιητικού επίσημου προμηθευτή του βασιλικού οίκου στη Johnie Walker and Sons, από το Βασιλιά Γεώργιο Ε΄ του 1934. Ένα ουίσκι, δηλαδή, που δημιουργήθηκε για τη Βασιλική Οικογένεια του 1934, αλλά και ιδανικό δώρο για όσους αγαπάνε το καλό ουίσκι.

Johnnie Walker Private Collection

Σε αυτό το ουίσκι, ο Master Blender της εταιρίας, διάλεξε ένα προς ένα 29 βαρέλια, εξαίρετου και πειραματικού αποθέματος για να δημιουργήσει αυτό το μοναδικό blend ουίσκι. Παρασκευάστηκαν μόνο 8.888 καράφες με John Walker & Sons Private Collection Edition. Κάθε μία από αυτές τις όμορφες γυάλινες καράφες είναι αριθμημένη, ενώ το εντυπωσιακό σχέδιο παραπέμπει στη διάσημη λοξή ετικέτα του Johnnie Walker.

Rum Diplomatico Ambassador

Ένα ρούμι που παλαιώνει σε λευκά βαρέλια για τουλάχιστον 12 χρόνια και μετά για άλλα 2 χρόνια σε βαρέλια Pedro Ximenez Sherry. Είναι ένα ρούμι περιορισμένης επιλογής και η ιδανικότερη συνοδεία για ένα πούρο.

Ron Zacapa Royal

Ένα από τα παλαιότερα ρούμι με τα πιο πλούσια χαρακτηριστικά, που παράγεται μέχρι σήμερα. Η συσκευασία του, τρομερά εντυπωσιακή. Σίγουρα κάποιος λάτρης του ρούμι θα εκτιμούσε το Ron Zacapa Royal.

Cohiba Cognac

Δημιουργήθηκε για την ομώνυμη γνωστή εταιρία πούρων, Cohiba, και η ιδιαιτερότητά του έγκειται στο ότι η γεύση του είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να ταιριάζει απόλυτα και ιδανικά με τα πούρα Cohiba.

The Macallan Reflexion

Ένα μοναδικό ουίσκι. Το συγκεκριμένο malt ουίσκι δημιουργήθηκε από τον Master Whisky Maker, Bob Dalgarno, χρησιμοποιώντας ωριμασμένα ουίσκι από αποκλειστικά αμερικάνικα και ισπανικά βαρέλια, περασμένα από sherry.

Metaxa Angels Treasure

Το μυστικό που βρίσκεται βαθιά κρυμμένο στα κελάρια του Οίκου Μεταξά. Είναι ένα ποτό που χαρακτηρίζεται από μοναδική συμπύκνωση, διακριτική απαλότητα και αρωματική ένταση.

Remy Martin Louis XIII Cognac

Η ζωή του μετριέται σε αιώνες. 150 χρόνια μεσολάβησαν από την ίδρυση του οίκου Remy Martin στα 1724 και τη γέννηση του Louis XIII στα 1874. Το συγκεκριμένο κονιάκ περιέχει 1200 διαφορετικά eaux-de-vie ηλικίας από 40 έως και 100 ετών.

The Glenlivet XXV

To super premium speyside single malt ουίσκι της Glenlivet είναι ωριμασμένο για μερικά χρόνια σε oloroso βαρέλια, όπου του δίνουν μια βουτυράτη και γλυκιά γεύση.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Fred DeLuca: Μια κίνηση, ένα κίνητρο τον έκαναν δισεκατομμυριούχο

Taste and Hospitality

Επισημοποιούνται οι «οίνοι χωρίς αλκοόλη»

Taste and Hospitality

Πως να βελτιώσετε το website του οινοποιείου σας

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!