Παρουσίαση Φιλοξενία

«Παραλία των Λαχανικών»: Ίσως η πιο περίεργη περιοχή της Κύπρου (ΦΩΤΟΣ)

«Και όταν τελειώσεις το μονοπάτι ακρωτήριο άσπρο στο Πισσούρι όταν αρχίζεις να κουράζεσαι στο βάθος θα δεις  μια παραλία που θυμίζει σενάριο κρυφού θησαυρού. Πιθανόν να είναι η πιο απόμακρη και άγνωστη του νησιού. Κρύβει πολλές εκπλήξεις. Μαγεύεσαι από το μπλε το πράσινο και την απουσία οποιασδήποτε ανθρώπινης παρέμβασης. Δεν υπάρχουν δρόμοι που να οδηγούν εκεί:  Aν δεν κουραστείς και ιδρώσεις δεν θα φτάσεις ποτέ.  Η παραλία με το πιο παράξενο όνομα : «Παραλία των Λαχανικών».

Άλλη μια φορά τα παιδιά της ομάδας Cyprus from Air μας εκπλήσσουν με τις αναρτήσεις τους και ειδικά το φωτογραφικό υλικό που καθηλώνουν ακόμη και εμάς τους ντόπιους. Αν και το Taste and Hospitality πρόσφατα είχε κάνει αφιέρωμα στο Πισσούρι και μετά το «ξεκλείδωμα» έχουμε προσκληθεί για οδοιπορικό, δεν μπορούμε να μην δημοσιεύσουμε τις υπέροχες αυτές φωτογραφίες αποκλειστικά από τα φωτογραφικά κλικς της ομάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι «Η Παραλία των Λαχανικών» είναι μια Άγρια-Φυσική παραλία προσιτή μόνο δια θαλάσσης και μέσω μονοπατιών. Βρίσκεται Νοτιοδυτικά της Κοινότητας και Δυτικά του Κάβο Άσπρο, περιτριγυρισμένη από κάθετους απόκριμνους λευκούς γκρεμούς και σπάνιας ομορφιάς εικόνες που συνθέτουν μια εμπειρία ζωής. Σημαντικός χώρος για τους λάτρεις παρατήρησης χλωρίδας και πανίδας ειδικά άγριων πτηνών αλλά και πλούσια περιοχή από γεωλογικής απόψεως ευρήματα.

 Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό: cyprus from air

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Σ’ αυτό το ροκόμπαρο…ανυπομονούμε να βρεθούμε (ΦΩΤΟΣ)

VIVIDORA HOTEL: Το boutique hotel της Βαρκελώνης με το ιδιαίτερο design

Taste and Hospitality

Elysia Park Resort: Γεμάτο γοητεία και χαρακτήρα…

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!