Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Νέα συμφωνία με γνωστό café για το Εκπτωτικό Χωριό στη Λευκωσία

Τη συμφωνία μεταξύ Neo Plaza και Caffe Nero, δημοσιοποίησε σε ανακοίνωση του το νέο Εκπτωτικό Χωριό το οποίο βρίσκεται στην Κοκκινοτριμιθιά της επαρχίας Λευκωσίας και το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του σύντομα. 

Όπως συγκεκριμένα, αναφέρεται στην ανακοίνωση  “το #CaffeNero θα σερβίρει αυθεντικό Ιταλικό καφέ και στο Neo Plaza, σε ένα φιλόξενο και γεμάτο στύλ χώρο, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας!”Δείτε επίσης:Αυτά είναι τα καταστήματα που μπαίνουν στο πρώτο Εκπτωτικό ΧωριόΙούνιο, αν όλα πάνε καλά, ανοίγει το Εκπτωτικό Χωριό στη Λευκωσία

βτωρψφεδαδςδαδας

Ποια brands θα έχουν παρουσία στο πρώτο Εκπτωτικό Χωριό της Κύπρου / Πότε ανοίγει 

Μάλιστα, πρόσφατα ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Όμιλο Ermes.Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο Όμιλος Ermes σε συνεργασία με το NEO PLAZA, δημιουργούν ένα μοναδικό ‘smart shopping’ πολυκατάστημα στην καρδιά του Εμπορικού Πάρκου» και αγαπημένα brands όπως, CK jeans, Champion, Converse, Desigual, Diesel, Dkny, Ellesse, Fila,Furla, Geox, Guess, Levis, New Balance, Lee, Funky Budha, Puma, Jack & Jones, Orsay, Rebook, Springfield, Superdry, Ted Baker, Tommy Hilfiger, Under Armour και πολλά άλλα, θα διατίθενται προς πώληση σε επιλεγμένα κομμάτια από προηγούμενες σεζόν με ελκυστικές τιμές.

https://www.facebook.com/watch/neoplazaCyprus/

Ποια άλλα brands θα βρίσκονται στο Εκπτωτικό Χωριό
Αξίζει, πάντως, να αναφερθεί πως πέραν του Ομίλου Ermes, στο Εκπτωτικό Χωριό, μεταξύ άλλων, «κλείδωσαν» ήδη θέση:

  • Ο «Βασιλιάς των Παιχνιδιών» King of Toys
  • Το Mike Sport, ένα «one-stop-shop» για όλα τα αθλητικά είδη και τον αθλητικό εξοπλισμό
  • Τα καταστήματα καλλυντικών Beauty Outlet, μέλος του ομίλου C.A. Papaellinas, όπου οι λάτρεις της ομορφιάς θα μπορούν να βρουν γνωστές μάρκες όπως Shiseido, Lancaster, Bourjois, Υves Rocher και Nuxe.

Επίσης, στο Εκπτωτικό Χωριό καταστήματα θα διαθέτουν τα εξής brands:

  • Prince Oliver
  • Skechers Shoes
  • Matou France
  • Alba Shoes
  • Anonima
  • The Mall Kiosk
  • Prive Sports
  • Panaidis Eyewear Boutique
  • Vardas
  • Admiral Sport Shops

Επιπρόσθετα, την παρουσία τους στο Neo Plaza «κλείδωσαν»τα McDonalds και τα KFC, όπως επίσης και η Volta Fun Town. Πρόκειται για την μεγαλύτερη αλυσίδα θεματικών πάρκων παιδικής ψυχαγωγίας στην Ελλάδα με παρουσία σε πολλά εμπορικά κέντρα.

Επιπρόσθετα, στο πρώτο εκπτωτικό και ψυχαγωγικό χωριό της Κύπρου θα βρίσκεται και ο κολοσσός Sonae Sierra για την παροχή υπηρεσιών εμπορικής διαχείρισης στο Neo Plaza.

Ακόμη, η εταιρεία STS Events θα αναλάβει τη διαχείριση του ειδικά διαμορφωμένου χώρου που θα βρίσκεται εντός του Εκπτωτικού Χωριού, με σκοπό τη συνεχή διεξαγωγή ποικίλων εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων. Σημειώνεται πως, η STS Events διαχειρίζεται τον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Σκαλί Αγλαντζιάς», καθώς και την μοναδική πίστα ταχύτητας αυτοκινήτων στην Κύπρο «Achna Speedway».

Πότε ανοίγει 

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις και παρότι τα έργα κατασκευής προχωρούν κανονικά, τα εγκαίνια του Neo Plaza αναμένεται πως θα πραγματοποιηθούν προς τα τέλη Ιουνίου, υπό την αίρεση, πάντοτε, των συνθηκών λόγω πανδημίας.

Αξίζει, πάντως, να αναφερθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που αλλάζει ο προγραμματισμός σε σχέση με το έργο, το οποίο αναμένεται πως πως θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τα δυτικά προάστια της Λευκωσίας.

Υπενθυμίζεται πως, με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, το Εκπτωτικό Χωριό θα άνοιγε τις πύλες του πριν την Black Friday, δηλαδή τον Νοέμβριο του 2020, αλλά τελικά αυτό δεν κατέστη εφικτό λόγω του γεγονότος πως στα πλαίσια του περσινού lockdown είχαν διακοπεί και οι εργασίες στον κατασκευαστικό τομέα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, τα εγκαίνια μετατέθηκαν για τον Μάρτιο, αλλά και πάλι λόγω κορωνοϊού ανατράπηκαν οι σχεδιασμοί, ενώ μέχρι πρόσφατα στόχος της εταιρείας ήταν να ανοίξει το Neo Plaza κοντά στο Πάσχα, πράγμα που όπως φαίνεται είναι ανέφικτο.

Πλέον, στόχος, όπως έχει λεχθεί και πιο πάνω, είναι να ανοίξει τις πύλες του για το κοινό το Εκπτωτικό Χωριό και το Ψυχαγωγικό Πάρκο προς τα τέλη Ιουνίου, αφού, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην Brief από πλευράς της ιδιοκτήτριας εταιρείας, για να ανοίξει επίσημα το Neo Plaza πρέπει να καταστεί εφικτή η ταυτόχρονη λειτουργία όλων των χώρων του, περιλαμβανομένου του ψυχαγωγικού πάρκου (παιδότοπου) και του μεγάλου χώρου για συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις.

Το Neo Plaza
Υπενθυμίζεται πως, το έργο αναπτύσσεται μέσα σε 55.000 τ.μ. για να προσφέρει μια πολυδιάστατη εμπειρία στους επισκέπτες, ενώ ο πυρήνας του Neo Plaza θα είναι μια πλατεία στο κέντρο, η οποία θα περιβάλλεται από χώρους εστίασης με εσωτερική και εξωτερική ταξινόμηση για απόλαυση και χαλάρωση παντός καιρού.

Επίσης, μία γιγαντοοθόνη θα προσφέρει ψυχαγωγία προβάλλοντας αθλητικούς αγώνες και μεγάλα events, ενώ τα παιδιά θα έχουν εκεί το δικό τους «στέκι», με ειδικά σχεδιασμένο παιδότοπο που θα αναπτύσσεται σε 700 τ.μ. εσωτερικών και 3.000 τ.μ. εξωτερικών εγκαταστάσεων.

Η πλατεία θα λειτουργεί και σαν χώρος δρώμενων, όπως συναυλίες και θερινός κινηματογράφος, φιλανθρωπικές και παιδικές εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιούνται προγραμματισμένα σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Από την πλατεία, εξάλλου, θα ξεκινάει και ο εμπορικός δρόμος. Πλακόστρωτος και δενδροφυτεμένος, θα φιλοξενεί εκατέρωθεν καταστήματα με δημοφιλείς μάρκες σε συνεχόμενες εκπτώσεις και ένα pop up designer store το οποίο θα προσφέρει High Fashion Brands, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σε δελεαστικές τιμές.

Επιπρόσθετα, σε 4000 τ.μ. επιπλέον και ξεχωριστά, θα φιλοξενούνται μεγάλα καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη, ένα ξεχωριστό κατάστημα λιανικής που θα κάνει την εμφάνιση του για πρώτη φορά στην Κυπριακή αγορά και επίσης κατάστημα που θα καλύπτει τα ήδη πρώτης ανάγκης για το σπίτι.

Ακόμη, το Εκπτωτικό Χωριό θα διαθέτει 1.100 δωρεάν θέσεις parking που θα εξασφαλίζουν εύκολη και άμεση πρόσβαση στο πάρκο.

Δείτε μερικές φωτογραφίες για το πως θα μοιάζει το Εκπτωτικό Χωριό όταν θα λειτουργήσει στην ακόλουθη gallery:

 brief.com

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Αποκτά η Λευκωσία αεροδρόμιο; Κι όμως…

Taste and Hospitality

Πάφος: Έκαναν λογαριασμό 586 ευρώ σε φαγητά και ποτά σε ξενοδοχείο και την «έκαναν»

Taste and Hospitality

Atlantica Mare Village Paphos: Στην αναμονή για έναρξη λειτουργίας (ΦΩΤΟΣ)

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!