Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

N.M. Pasta Fresca: H αυθεντική γεύση της φιλοσοφίας του Φαίδρου Ατζίνη

Μια εφοδιαστική αλυσίδα μπήκε για τα καλά στον κόσμο της γαστρονομίας της χώρας μας μέσω μιας εταιρίας η οποία με την ποιότητα και όσα θα δούμε παρακάτω κατάφερε να κερδίσει την εγχώρια αγορά των μεγαλύτερων εστιατορίων και πεντάστερων ξενοδοχείων του τόπου.

Η N.M. Pasta Fresca Ltd μέσω της δομής και των λειτουργιών της αλλά και της στελέχωσης της από ικανό ανθρώπινο δυναμικό, κατάφερε να επιτύχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η φιλοσοφία της διαπερνά όπως φαίνεται και είναι επιτυχής στο σύνολο της, αφού βρίσκει ανταπόκριση από τον ακόμη και από τον πιο απαιτητικό επιχειρηματία και κατά συνέπεια πελάτη.

Το πλαίσιο στο οποίο κινείται το σύστημα της παραγωγής των ζυμαρικών αναδεικνύεται μέσα από την συνεχή θετική αποδοχή από τον επιχειρηματικό κόσμο εδώ και πολλά χρόνια

Προσωπικά σ΄’ ένα από τα εστιατόρια της Λευκωσίας θα γευτώ μια απίστευτη μακαρονάδα μέσα από την οποία θα διακρίνω μια αυθεντικότητα μοναδική, σχεδόν απερίγραπτη. Εκεί θα γίνει το στέκι για τα ζυμαρικά της, αλλά και τον τρόπο που είναι στημένο το πιάτο. Spaghetti με γαρίδες, Spinach Tagliatelle και Ravioli τα λατρεμένα μου φαγητά. Όλα φτιαγμένα από την  N.M. Pasta Fresca Ltd.

O Φαίδρος Ατζίνης είναι κατασκευαστής των ζυμαρικών ο οποίος αποκλειστικά μας «συστήνεται» και μας μιλά για το πώς ξεκίνησε η πορεία του: «Από μικρός είχα μια ιδιαίτερη αγάπη για την μαγειρική. Αποφάσισα να φύγω για την Αμερική για σπουδές. Επιστρέφοντας στην Κύπρο, για έξι χρόνια ήμουν σεφ στο ξενοδοχείο Four Seasons. Εκεί δημιουργήθηκε μια αγάπη για την ιταλική κουζίνα, λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει: «Πρόσεξα ότι υπήρχε αυτή η τάση  για τα ζυμαρικά και αφού διασφάλισα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των πρώτων υλών αποφάσισα να δημιουργήσω την N.M. Pasta Fresca Ltd η οποία ιδρύθηκε το 2002.

Πόσο μεγάλη είναι η γκάμα των προϊόντων της εταιρίας σας;

Φτάνουν τα τριάντα διαφορετικά προϊόντα τα όποια είναι χειροποίητα και παραδίδονται πάντα φρέσκα. Θα τα «συναντήσετε στο: Anassa, Grecian park, Just Italian, Rococo, H καλή όρεξη, Pizza Mia, σε πολλά άλλα ξενοδοχεία με πέντε αστέρια και εστιατόρια. Προσπαθούμε συνεχώς να  εμπλουτίζουμε το πελατολόγιο μας και αυτοί που αγαπούν την ποιότητά γύρω από το μακαρόνι να εφοδιαστούν.

Όταν  ένας σεφ παίρνει ένα από το προϊόν σας προς επεξεργασία είναι σημαντικό για να παραδώσει το πιάτο στον πελάτη βάζοντας τη δικιά του πινελιά έτσι δεν είναι;

Ακριβώς. Ο σεφ πρέπει να καταλάβει και να κατανοεί το προϊόν για να βγει όλη η γεύση στην επιφάνεια. Εμείς παραδίδουμε το προϊόν και από κει και πέρα είναι πώς θα το σερβίρει, να το παρουσίαση, εμφάνιση κλπ.

Υπάρχει πλάνο για επέκταση εκτός συνόρων;

Αν αφορά αυτό τον τομέα, μπορεί.

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η λατομική βιομηχανία της Κύπρου

Το βότανο που σκότωσε τον Μέγα Αλέξανδρο – Οι 11 βασανιστικές μέρες μέχρι την αιωνιότητα

Τι σημαίνει ο καλόγερος στην ετικέτα Μπύρας;

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!