Νέα Νεα της Αγορας

Λεμεσός: Άνοιξε το εστιατόριο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου – €4,000 πρόστιμο

Τσουχτερό πρόστιμο επιβλήθηκε σε εστιατόριο, το οποίο παραβίασε τα διατάγματα της Κυβέρνησης, όσον αφορά στον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο και σέρβιρε κανονικά σε θαμώνες, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις 6:00 το πρωί της Κυριακής, μέχρι τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκαν 13,868 έλεγχοι και προέκυψαν 215 καταγγελίες πολιτών και μία καταγγελία υποστατικού. Αφορά σε εστιατόριο στη Λεμεσό, το οποίο αποφάσισε να παραβιάσει τα διατάγματα και να σερβίρει σε θαμώνες. Η Αστυνομία εξέδωσε χρηματικό πρόστιμο 4,000 ευρώ στον ιδιοκτήτη. Όσον αφορά στις καταγγελίες των πολιτών, από τις 215 οι 104 αφορούσαν σε πολίτες που εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν, είτε πεζοί, είτε σε οχήματα, χωρίς να έχουν στείλει sms.

Στη Λευκωσία έχουν πραγματοποιηθεί 3,613 έλεγχοι και προέκυψαν 64 καταγγελίες, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 3,701 έλεγχοι και προέκυψαν 80 καταγγελίες πολιτών και στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1,401 έλεγχοι και προέκυψαν 10 καταγγελίες. Στη Λάρνακα καταγγέλθηκαν 26 πολίτες, από συνολικά 1,436 ελέγχους, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 22 πολίτες, από συνολικά 1,639 ελέγχους και στην περιοχή της Μόρφου καταγγέλθηκαν 5 πολίτες, από συνολικά 865 ελέγχους.

Εξάλλου, από τους 1,146 ελέγχους που πραγματοποίησε η Τροχαία Αρχηγείου προέκυψαν 10 καταγγελίες, ενώ ΜΜΑΔ και Λιμενική Αστυνομία πραγματοποίησαν 5 και 54 ελέγχους αντίστοιχα, χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

ΦΩΤΟ:Αρχείου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ο «Λουκουματζής» γιος του Ανδρέα Βγενόπουλου και το κυνήγι του χαμένου θησαυρού!

Taste and Hospitality

Aγάλματα στη Λάρνακα θα μιλούν…από το τηλέφωνο!

Taste and Hospitality

Ηφαίστειο Ισλανδία: Έψησαν λουκάνικα πάνω στις πέτρες που πέρασε η καυτή λάβα (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!