Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Τα εστιατόρια που «έκλεισαν» στο Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά

«Έκλεισαν» οι συμφωνίες με tenants για το σύνολο των χώρων ψυχαγωγίας και εστίασης του υπό κατασκευή εμπορικού και ψυχαγωγικού πάρκου Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά. 

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, το εμπορικό πάρκο που αναμένεται να λειτουργήσει τον Ιούνιο του 2021, έχει προχωρήσει στην υπογραφή συμφωνιών ενοικίασης όλων των χώρων που θα διαθέτει στο κομμάτι της ψυχαγωγίας αλλά και το food court.

Ειδικότερα, συμφωνίες έχουν κλείσει με τις ακόλουθες εταιρείες (brands) εστίασης:

  • McDonald’s
  • KFC
  • BEER & BEER
  • Loukou
  • Papafilipou
  • Chopsticks

Το πάρκο, θα διαθέτει δύο καφετέριες. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία έχει κλείσει συμφωνία με τις εταιρείες:  

  • Caffè Nero
  • Mikel Coffee

Εξάλλου, στην κεντρική πλατεία του NEO PLAZA θα λειτουργεί το παιδικό πάρκο αναψυχής VOLTA FUN TOWN, με έναν συνδυασμό εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, προσφέροντας πολλαπλές δραστηριότητες για όλους τους επισκέπτες.

6

Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο Event Zone, θα υπάρχουν υποδομές και εγκαταστάσεις για την διεξαγωγή συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων και κάθε είδους εκδηλώσεων. Ήδη για το κομμάτι αυτό έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την STS Events και αναμένεται η παρουσία γνωστών και καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Σημείο αναφοράς θα αποτελεί επίσης η εξωτερική γιγαντοοθόνη του ΝΕΟ PLAZA που θα χρησιμοποείται τόσο για προβολή μεγάλων αθλητικών και καλλιτεχνικών γεγονότων όσο και ως εργαλείο διαφημιστικής προβολής.

2

Ειδικά για τους φανατικούς των eSports, το πάρκο θα διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο με την παρουσία, για πρώτη φορά στην Κύπρο, επίσημου εκπροσώπου γνωστών eSports teams.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πάρκο θα διαθέτει και Hair & Beauty Spa, για το οποίο επίσης έχει γίνει συμφωνία με συγκεκριμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα.

3

Εξάλλου, υπαίθρια κιόσκια θα προσφέρουν φρέσκους χυμούς και παγωτό από την Gelateria Da Vinci.

Σημειώνεται ότι επιπλέον υπηρεσίες σχετικά με κινητά, tablets, ηλεκτρονικους υπολογιστές, accessories, συνδρομές κλπ,  θα προσφέρονται σε ένα κατάστημα της  Telefone-Cablenet. Το πάρκο θα προσφέρει, επίσης θέσεις για φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, πλυντήριο αυτοκινήτων και άλλες υπηρεσίες, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σε ότι αφορά τις συμφωνίες για τα υπόλοιπα καταστήματα λιανικού εμπορίου, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, μεγάλο ποσοστό των χώρων του Neo Plaza έχει κλείσει, ενώ η εταιρεία βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με brands που δεν έχουν αυτή τη στιγμή παρουσία στην Κύπρο.   

1
3
4

Της Μαρίας Στυλιανού

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Λάρνακα: Μεγάλο το ενδιαφέρον επενδυτών για δημιουργία νέων ξενοδοχειακών μονάδων

Taste and Hospitality

Μας πάνε Μάλτα με €4.99 μέχρι την Πρωτοχρονιά!

Tο νέο ξενοδοχείο της Πάφου- Έσπερος το Μυθολογικό του όνομα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!