Νέα Νεα της Αγορας

Λάρνακα: Πώς ένα Live streaming, «μετατράπηκε σε Clubbing Event της χρονιάς»

Αυτό που αρχίζει να είναι αρκετά εκνευριστικό είναι ότι η πανδημία μπορεί να έστειλε μια μερίδα κόσμου στον αναπνευστήρα, μπορεί μια ομάδα να μας «κλείνει και να μας ανοίγει» βάση αριθμών, μπορεί να καταντήσαμε κατοχυρωμένα «νούμερα» (βλ.sms) αλλά το γεγονός ότι γίναμε  ξερόλες, χωρίς να παίρνουμε άλλη γνώση, να ακούσουμε και «την άλλη πλευρά» αυτό τείνει να ελιχθεί σε δυστοπική ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Σήμερα ένας άνθρωπος βρίσκεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για άμεση εκδίκαση υπόθεσης εναντίον του, αφού όπως βγήκε ανακοίνωση από την Αστυνομία φέρεται να λειτουργούσε το νυχτερινό του κέντρο παράνομα.

Το υποστατικό του σύμφωνα με πληροφορίες μας ενώ κατέχει άδεια λειτουργίας αυτή δεν έχει ανανεωθεί, καθώς έβαλε λουκέτο περίπου πριν από δύο χρόνια. Στις 20 Φεβρουαρίου παραχωρήθηκε ο χώρος (χωρίς ποτά και κόσμο) για να κάνουν ένα Live streaming, όπως συμβαίνει σε πολλούς ραδιοσταθμούς, κλαμπ και bars. Να παίξουν δηλαδή μουσική και να μεταδίδεται διαδικτυακά.   

Η αστυνομία μας μετέφερε ότι  «διαπιστώθηκε, ότι το υποστατικό λειτουργούσε με μυστικότητα και με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη γίνεται αντιληπτή η λειτουργία του». Ας αναρωτηθούν γιατί. Μήπως για να μην εισέλθουν στο χώρο άτομα; Μήπως γιατί ήθελαν απλά να μεταφέρουν με την μουσική τους μηνύματα αισιοδοξίας και κατ’ επέκταση να διασκεδάσουν τον κόσμο από τα «καταφύγια» όπως θέλετε να ονομάζετε τα σπίτια μας;

Οι δύο Djs και όχι τρεις όπως λέχθηκε καθώς το τρίτο πρόσωπο είχε απλά το ρόλο του “παρουσιαστή” (host/mc,) όπου πήγαν για ένα μεροκάματο αφού εδώ και ένα χρόνο η κατηγορία αυτοί των ανθρώπων παραμένει στην αναμονή για ανεργιακό επίδομα, το οποίο σε πολλούς δεν έχει ακόμη δοθεί. Σε ότι αφορά τους 14 θαμώνες που “εντοπίστηκαν να είναι κρυμμένοι σε διάφορα σημεία εντός του υποστατικού”, όπως λέχθηκε πήραν το πρόστιμο  βάση των διαταγμάτων και θα κληθούν να πληρώσουν.

ΟΙ 17 “ΠΑΡΆΝΟΜΟΙ”

Η ομάδα για το Live streaming

-2 DJS

-1 παρουσιαστής

-2 Ιδιοκτήτες

-1 κινηματογραφιστής

-1 ηχολήπτης

Oι υπόλοιποι δέκα σύμφωνα με ανεπιβαιβέωτες πληροφορίες ήταν καλεσμένοι και φίλοι των ιδιοκτητών. Να σημειωθεί ότι το τριώροφο κλαμπ με χωριτηκότητα 700 ατόμων κατά την διάρκεια του Live streaming ήταν χωρισμένο σε δύο ορόφους. Στον κάτω χώρο ήταν η ομάδα των 5 ατομών (τεχνικών/djs) και στον πάνω όροφο οι ιδιοκτήτες με τους καλεσμένους.

Παρ’όλα αυτά και τα 17 πιο πάνω πρόσωπα καταγγέλθηκαν εξωδίκως για παράβαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου (300 ευρώ), ενώ εκ των υπεύθυνων του υποστατικού, καταγγέλθηκε για λειτουργία του υποστατικού κατά παράβαση του Λοιμοκαθάρσεως Νόμου , καθώς επίσης και για λειτουργία χωρίς άδεια από τον ΚΟΤ, χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, χωρίς άδεια χρήσης μεγαφώνων και για το ότι, επέτρεψε το κάπνισμα σε θαμώνες. Και όλα αυτά ενώ το κλαμπ ήταν στον “πάγο” δύο χρόνια.

Το ερώτημα που εγείρετε είναι το εξής: Αν σε μια βίλα εξοχική ή μη διοργανώνονται πάρτι είτε με dj, είτε με τραγουδιστές εξ Ελλάδος, είτε με τον Τερζή και Καρρά μέσω του Y tube, αν εισβάλει η Αστυνομία θα μπορεί να καταγγείλει τους ιδιοκτήτες και τους δύο φίλους του; Και αν ναι, θα κληθούν να πληρώσουν για απλήρωτο ρεύμα και νερό;

Η επιπολαιότητα και η στοχοποίηση στο πλαίσιο του παραδειγματισμού ή του υπέρμετρου ζήλου για να περιορίσουμε τον ιό, δεν αποτελεί μέτρο, όταν αυτοί που παρανομούν την γλιτώνουν…από σύμπτωση και στο «παρά πέντε» και είναι αυτοί που μας φέρνουν αντιμέτωπους με την πανδημία και τους 110 ασθενείς που είχαμε χθες σε 40,000 rapid test που έγιναν σε όλη τη χώρα.

Ps.Τα Live που στήνονται έξω απο Malls και καταστήματα είναι παράνομα;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

KEO: Συνέρχεται το ΔΣ της εταιρείας

Taste and Hospitality

Την Λάρνακα επιλέγουν για γάμο από Ισραήλ, Ρωσία και Λίβανο

Taste and Hospitality

Δεν ταξιδεύουν οι Βρετανοί τουρίστες μέχρι τις 23 Ιουνίου – Αναστέλλει πτήσεις η Jet2

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!