Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

«Φρενίτιδα» Βρετανών για διακοπές

Οι Βρετανοί «διψούν για διακοπές». Αυτό αποτυπώνεται στην κατακόρυφη αύξηση στις κρατήσεις διακοπών και πωλήσεις εισιτηρίων τις τελευταίες μέρες. Συγκεκριμένα μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού Boris Jhonson για «πιθανή ημερομηνία για την επανέναρξη των ταξιδιών αναψυχής στο εξωτερικό τη 17η Μαΐου», ο ένας μετά των άλλων οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, βλέπουν τις αυξήσεις στην αγορά προϊόντων τους να εκτοξεύεται.

Μία εξ’ αυτών και η Jet2 η οποία ανακοίνωσε αύξηση 1000% στις πωλήσεις πτήσεων και κρατήσεις διακοπών σε μία βδομάδα.

Σημειώνεται ότι η Jet2 αναφέρει πως «η άνοδος στις κρατήσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές αφορά ιδιαίτερα από τον Ιούλιο και μετά».

Δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, υπογραμμίζει αναφορικά με τις κρατήσεις της Jet2 ότι: «Η Ισπανία συμπεριλαμβανομένων των νησιών είναι μία από τις πιο δημοφιλείς κρατήσεις για Βρετανούς, μαζί με την Πορτογαλία, την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία».

Ο Steve Heapy, Διευθύνων Σύμβουλος της Jet2.com και της Jet2holidays δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα The Sun: «Έχουμε δει τεράστια ζήτηση από Βρετανούς, από ανθρώπους που δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από το να ξεφύγουν από τον ήλιο και να απολαύσουν τις άξιες διακοπές τους. Η ανακοίνωση της κυβέρνησης είναι τα νέα που λαχταρούν και η συνεχής αύξηση των κρατήσεων δείχνει πόσο έτοιμοι είναι οι πελάτες μας να φτάσουν στον ήλιο σε πραγματικές διακοπές».

Πηγή: Economy Today / The Sun

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Το ξενοδοχείο του Samih Sawiris στο κλαμπ των κρυπτονομισμάτων (ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Οι 30 πιο ακριβές χώρες να ζει κανείς το 2020 (ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Προσωπικό προς αναζήτηση για το νέο εγχείρημα, στην περιοχή Lady’s Mile

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!