Διοίκηση Τάσεις

Τρεις “ανέσεις” που αναζητούν οι περισσότεροι και κάνουν περιζήτητα τα Airbnb

Το τελευταίο ταξίδι των περισσοτέρων, ήταν το περασμένο καλοκαίρι, όταν τα πράγματα είχαν εξελιχθεί και πήγαιναν απροσδόκητα καλά. Τα lockdown δεν μας επέτρεψαν να προγραμματίσουμε ένα εγχώριο ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο. Αυτό σημαίνει ότι η ανάγκη να μαζέψουμε πράγματα, να τα βάλουμε σε μια βαλίτσα και να φύγουμε με συνοπτικές διαδικασίες, είναι πιο έντονη από ποτέ. Ο συνεχόμενος εγκλεισμός και η δουλειά από το σπίτι έχουν οδηγήσει αναπόφευκτα  και σε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης, όσον αφορά τη διαμονή μας κάπου.

Από την αρχή της πανδημίας και μετά, όπως αναφέρει το Μc, πολύς κόσμος που αναζητά σπίτια στο Airbnb, έχει διαφοροποιήσει τις προτιμήσεις του, με το social distancing να παραμένει ιερό. Αναφορικά με το New Hosts Earnings Report, οι παρακάτω ανέσεις είναι εκείνες που κάνουν περιζήτητα τα Airbnb που τις διαθέτουν. Εμείς με τη σειρά μας, μακάρι να μπορούσαμε να ταξιδέψουμε και να κάνουμε διακοπές, κι ας μην ήταν πρώτης τάξεως σπίτι.

Με εξωτερική αυλή

Η μεγάλη διαφορά μεταξύ των προτιμήσεων στα Airbnb πριν από την πανδημία και μετά, είναι ότι οι άνθρωποι επιλέγουν να αναζητούν σπίτια που διαθέτουν εξωτερική αυλή. Θέλουν έναν χώρο που να τους προσφέρει κάτι παραπάνω από έναν ύπνο, αλλά να μπορούν να απολαμβάνουν τη διαμονή εκεί με οποιοδήποτε τρόπο. Μια όμορφα διακοσμημένη αυλή, όπου θα μπορούν κάποιοι ακόμα και να παίζουν εξωτερικά παιχνίδια ή να κάθονται μέχρι αργά μαζί με την παρέα, κάνει τη μεγάλη διαφορά.

SHAUN MONTERO/UNSPLASH

Με private πισίνα

Καλοκαίρι έρχεται, μια private πισίνα ποτέ δεν δυσαρέστησε κανέναν. Με τα νέα δεδομένα οι πισίνες είναι απαγορευτικές, με αποτέλεσμα όσοι αναζητούν ένα σπίτι στο Airbnb να διαθέτει private πισίνα. Για την ακρίβεια, έχουν σκαρφαλώσει αυτές οι αναζητήσεις συγκριτικά με εκείνες που έγιναν πέρισυ, σύμφωνα με τη μηχανή αναζήτησης Google.

BERNARD HERMANT/UNSPLASH

Με workspace εμπνευσμένο από Pinterest

Κάποτε θέλαμε να πάμε διακοπές, να κλείσουμε κινητό και laptop, να μην έχουμε wifi πουθενά για να εξαφανιστούμε πλήρως από τα social media ή ήμασταν ικανοποιημένη και με χαμηλή ταχύτητα. Να, όμως, που όλα μπορούν να αλλάξουν, με μια πανδημία. Διότι τώρα που έχουμε μάθει να εργαζόμαστε με τηλεργασία, δεν μας ενοχλεί καθόλου να πάμε κάπου να αλλάξουμε παραστάσεις και να συνεχίσουμε σε workspace ιδιαίτερο, όμορφο και με θέα. Αυτό έδειξε μια έρευνα του περασμένου χρόνου, που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο, όπου σύμφωνα με τα στοιχεία, 1 στους 3 ανθρώπους θέλει να πάει διακοπές σε σπίτια όπου θα μπορεί να εργαστεί κανονικά.

ROBERTO NICKSON/UNSPLASH

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

10 vintage πράγματα που δεν υπάρχουν πια στα αεροπλάνα

«Aperitivo»: Μια ιταλική παράδοση εμπνευσμένη από την Αρχαία Ελλάδα

Taste and Hospitality

Η Οροφοκομία η αλλιώς Housekeeping είναι ισως το πιο σημαντικό τµήµα μιας ξενοδοχειακής µονάδας

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!