Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Pernod Ricard: Αγοράζει το πλειοψηφικό μερίδιο στο ρούμι La Hechicera της Κολομβίας

Η Pernod Ricard συμφώνησε να εξαγοράσει το μερίδιο πλειοψηφίας της κολομβιανής μάρκας ρούμι La Hechicera για ένα άγνωστο ποσό.

Το La Hechicera – το οποίο μεταφράζεται ως “the enchantress” – κυκλοφόρησε το 2012 και προσφέρει μια σειρά από premium ρούμια.

Το χαρτοφυλάκιο της επωνυμίας περιλαμβάνει: La Hechicera Reserva Familiar, ένα μείγμα ρούμι χωρίς πρόσθετη ζάχαρη, παλαιωμένο σε πρώην βαρέλια μπέρμπον. Serie Experimental # 1, που ολοκληρώνεται σε βαρέλια Muscat. και Serie Experimental # 2, μια προσφορά με μπανάνα.

Εκτός από την Κολομβία, το La Hechicera πωλείται σε πολλές διεθνείς αγορές, καθώς και σε παγκόσμια ταξιδιωτικά καταστήματα.

«Λόγω των προηγούμενων επιτυχημένων συνεργασιών της, η Pernod Ricard έχει αποδειχθεί ότι είναι ο συνεργάτης της επιλογής της La Hechicera», δήλωσε ο Miguel Riascos, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της La Hechicera.

«Το πάθος της Pernod Ricard για το terroir και το εκτεταμένο δίκτυο διανομής της θα διασφαλίσει ότι η μάρκα μας θα παραμείνει πιστή στις ρίζες της Κολομβίας και στο όραμα των δημιουργών της, ενώ θα προσεγγίσει νέους καταναλωτές».

Η συμφωνία σηματοδοτεί την τελευταία προσπάθεια της Pernod Ricard να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο ειδικών επωνυμιών της από όλο τον κόσμο, με τους St. Petroni, Ojo de Tigre και Monkey 47 επίσης μεταξύ των πρόσφατων εξαγορών και συνεργασιών του.

Το κλείσιμο της συναλλαγής – αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Στα χέρια του ρωσικού κράτους η Stolichnaya στην Κύπρο;

Taste and Hospitality

Ο David Rocco λανσάρει τη δική του σειρά ιταλικών ζυμαρικών και premium σάλτσες

Taste and Hospitality

Το Piedmont αποκτά νέα DOCG «Terre Alfieri»

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!