Νέα Νεα της Αγορας

Μ. Αντωνίου: «Αν δεν είναι Fake news, χάσαμε, ζητώ συγγνώμη»

Πλήθος πολιτών, πολιτικών και αξιωματούχων, έσπευσαν να τοποθετηθούν και να καταδικάσουν τα τεκταινόμενα στο παλιό λιμάνι της Λεμεσού, όπου εκατοντάδες πολίτες, παραβιάζοντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, συγκεντρώθηκαν για να διασκεδάσουν στο πλαίσιο του καρναβαλιού.

Έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό των υπευθύνων είναι σε εξέλιξη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο μικροσκόπιο των Αρχών, είναι αρκετά βίντεο μέσα από τα οποία γίνεται προσπάθεια να εντοπιστούν πολίτες που βρέθηκαν στη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση.

Αίσθηση προκαλεί μεταξύ άλλων και η τοποθέτηση του Γενικού Διευθυντή της ΟΕΒ, Μιχάλη Αντωνίου για την όλη υπόθεση. Ο κ. Αντωνίου σε ανάρτησή του στο Twitter, αναφερόμενος στην ανευθυνότητα των πολιτών κάνει λόγο για συνολική «ήττα». Μάλιστα ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ απευθυνόμενος σε όλους τους ανθρώπους της εργασίας και των επιχειρήσεων, αλλά και στους πολίτες της χώρας που υπέμειναν και υπομένουν τις αντιξοότητες που επέφερε η πανδημία, «ζητά συγγνώμη».

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτησή του «Αν οι εικόνες από το παλιό Λιμάνι Λεμεσού που κυκλοφορούν στα ΜΚΔ δεν είναι fake news, λυπούμαι αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι χάσαμε. Ζητώ ολόψυχα συγγνώμη από όλα τα αδέλφια που παλεύουν να κρατήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις και τις δουλειές τους. Χάσαμε …»

Αν οι εικόνες από το παλιό Λιμάνι Λεμεσού που κυκλοφορούν στα ΜΚΔ δεν είναι fake news, λυπούμαι αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι χάσαμε. Ζητώ ολόψυχα συγγνώμη από όλα τα αδέλφια που παλεύουν να κρατήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις και τις δουλειές τους. Χάσαμε … 

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Πόλης Χρυσοχούς: Δεν προχωρεί το Limni Bay

Taste and Hospitality

177.242 sms την 4η Μαϊου για μετάβαση σε κατάστημα ή προμήθεια αγαθών (Αναλυτικά)

Taste and Hospitality

Πρύτανης Π. Ζαφείρης: ««H νέα Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας…»

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!