Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Ο Gordon Ramsay κυκλοφόρησε τη δική του μάρκα κρασιού

Τα Gordon Ramsay Signature Wines δημιουργήθηκαν από τον ομώνυμο σεφ σε συνεργασία με τον οινοποιό και Master Sommelier Chris Miller στο Seabold Cellars στο Monterey της Καλιφόρνια.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα στο GordonRamsay.wine – είναι ο μόνος τρόπος για να αγοράσετε μπουκάλια, εκτός από τα εστιατόρια του Ramsay στις ΗΠΑ, όπου επίσης πωλούνται. Η γκάμα περιλαμβάνει: ένα Rosé, ένα Sauvignon Blanc, ένα Chardonnay και ένα Pinot Noir, από to Monterey (τιμή 20 $, 25 $, 30 $ και 35 $ αντίστοιχα), ένα Chardonnay Reserve από την κομητεία Sonoma (45 $) και τρία Cabernet Sauvignon από την Καλιφόρνια (28 $), από τα βουνά Santa Cruz (45 $) και ένα Reserve από τη Νάπα ($ 60).

Οι φιάλες μπορούν ακόμα να αγοραστούν από το The Ramsay Wine Club, το οποίο διαθέτει επιπλέον εκπτώσεις και άλλα προνόμια. Ο Ramsay συνεργάστηκε με τον Miller το 2018, στοχεύοντας στην παραγωγή υψηλής ποιότητας, old world-style κρασιών που θα μπορούσε να σερβίρει για να συμπληρώσει το φαγητό στα εστιατόριά του.

“Είναι λίγο σουρεαλιστικό για το ταπεινό μικρό οινοποιείο μας να συνεργάζεται με κάποιον τόσο επιφανή όσο ο Γκόρντον”, δήλωσε ο Μίλερ στο Food & Wine. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε αυτά τα κρασιά τόσο με τη βάση των θαυμαστών του όσο και με τους λάτρεις του κρασιού”.

Μόνο μερικές εκατοντάδες κιβώτια κάθε εμφιάλωσης γίνονται, με τη συνολική παραγωγή να συνδέεται με μόλις 2.000 κιβώτια. Η μάρκα αναφέρει ότι προμηθεύεται τα σταφύλια από αμπελώνες βιώσιμης και βιολογικής καλλιέργειας και η οινοποίηση γίνεται με ελάχιστη παρέμβαση: “ζύμωση εγγενών ζυμών, χωρίς διορθώσεις, περιορισμένη χρήση βελανιδιάς, λίγο ή καθόλου διήθηση ή φιλτράρισμα και ελάχιστη χρήση θείου για τελικά προϊόντα που είναι” ισορροπημένα, συμπληρώνουν το φαγητό και είναι πάντα 100% vegan. “

 Λέει ο Ramsay  “Το κρασί είναι ένας σύνθετος γάμος τέχνης, επιστήμης και παράδοσης που βρίσκονται μαζί σε ένα ποτήρι και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συμμετέχω σε αυτήν την παράδοση με τα Gordon Ramsay Californian wines. Μέχρι τώρα το κρασί σερβιριζότανε αποκλειστικά στα εστιατόρια μου στο Λας Βέγκας και Tahoe, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος που τώρα είναι διαθέσιμο σε οποιονδήποτε να τα απολαύσει με ένα υπέροχο γεύμα ή μόνο με φίλους και συγγενείς. “

salmon sashimi

Πέρα από πρόσθετες πληροφορίες οινοποίησης και σημειώσεις γευσιγνωσίας,  ο ιστότοπος Gordon Ramsay Winesδιαθέτει επίσης τουλάχιστον τρεις συμπληρωματικές συνταγές για κάθε μπουκάλι, από επιλογές όπως σασίμι σολομού με jalapeno dressing με το Sauvignon Blanc ή μια μπριζόλα tomahawk για να πάει με το Cabernet Sauvignon Reserve. Μπορείτε να διαβάσετε τις συνταγές χωρίς να αγοράσετε κρασί, οπότε ο ιστότοπος αξίζει να το ελέγξετε ούτως ή άλλως.) Το κρασί δεν είναι το μόνο αλκοολούχο ποτό που έχει ασχοληθεί πρόσφατα με τον Ramsay: Τον Δεκέμβριο, ο σεφ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη δική του σειρά σκληρών seltzers που ονομάζεται, κατάλληλα, Hell’s Seltzer.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Photos Photiades Breweries: Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ζυθοποιείου της

Taste and Hospitality

Laiko Cosmos Trading και ISK Far East Food ενώνουν δυνάμεις στα ασιατικά

Taste and Hospitality

Terre de Zeus Malagouzia 2020 Navitas Winery

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!