Νέα Νεα της Αγορας

«Σκάσε ρα…» – «Μάγκα» δεν θίγεις τη Γιολίτη, αλλά όλες τις γυναίκες!

Μάθαμε ότι «κινείται να το πυροβολούμε». Από την πρώτη μέρα ανάθεσης των καθηκόντων της Υπουργού Δικαιοσύνης Έμιλυς Γιολίτη ξεκίνησε ένας «πόλεμος». Τα χρήματα της, τα κότερα της, τα ρούχα της, τα μαλλιά της, οι φίλες της…Την «σταυρώσαμε» χίλες φορές, λες και οι προηγούμενοι υπουργοί ήταν στο απυρόβλητο. Θυμηθείτε ποιοι και πότε παραιτηθήκαν;

 Και πριν προλάβετε να «πυροβολήσετε» και εμένα να σας πω ότι την κυρία δεν την γνωρίζω προσωπικά. Δεν πήγαμε βόλτα με το κότερο, ούτε ταξιδέψαμε μαζί στην Νέα Υόρκη. Αυτό που ξέρω είναι από το πορτοφόλι μου δεν λείπουν χρήματα που έκλεψε η ίδια. Γιατί να την κατηγορήσω  για την περιουσία της; Αν μπορούσα ας την έκανα και εγώ. Δεν έτυχε –δεν τα κατάφερα.

Πλούσια, επιχειρηματίας, Υπουργός και ΜΑΜΑ -ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Στο θέμα μας…Λάθος χειρισμούς, ναι. Ξέρετε οι υπόλοιποι Υπουργοί διακρίνονται από μια «τελειότητα» που τύφλα να έχει ο Νέλσον Μαντέλα μπροστά τους.

Σε ανάρτηση της ανακοινώνει ανάμεσα σε άλλα τις 286 συλλήψεις που έγιναν μετά την συνάθροιση στη Λεμεσό. Και μετά επίσημο δελτίο τύπου:

«Άκρως ανησυχητικά είναι τα όσα εξελίχθηκαν χθες στη Λεμεσό, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή της η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Εμιλυ Γιολίτη, σημειώνοντας ότι η Αστυνομία χθες, έκανε συνολικά 286 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών και οι έρευνες και αξιολογήσεις συνεχίζονται μέσω βιντεοσκοπημένου υλικού… Αναφέρει περαιτέρω ότι οι κατευθυντήριες γραμμές είναι να αποφεύγονται βίαιες συγκρούσεις και επεισόδια και αυτό καθόρισε, χθες, τις ενέργειες της Αστυνομίας. “Χθες, στη Λεμεσό, στάληκαν επιπλέον 20 περιπολικά και συνολικά περιπολούσαν τη Λεμεσό 43 περιπολικά”, προσθέτει και αναφέρει ότι “η Αστυνομία έκανε, χθες, συνολικά 286 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών και οι έρευνες και αξιολογήσεις συνεχίζονται μέσω βιντεοσκοπημένου υλικού”.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης τονίζει, επίσης, ότι “η Αστυνομία καλείται να περιφρουρήσει τις θυσίες των πολλών, χρειαζόμαστε όμως και την συνεργασία της κοινωνίας των πολιτών” και πως “στόχος δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι η Αστυνομία να κυνηγά τους πολίτες ή οι πολίτες να προσπαθούν να επινοούν τρόπους για να ξεγελάσουν την Αστυνομία”.

Τέλος, η κ. Γιολίτη επισημαίνει ότι “η πραγματικότητα, δυστυχώς, είναι ότι ο ιός δεν ξεγελιέται από κανέναν μας. Και ούτε θα διαλέξει αστυνομικό ή πολίτη.  Είμαστε όλοι μας υποψήφιοι και αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούμε”.

Και ακολουθεί ο κύριος Μιχάλης Παρασκευάς δικηγόρος και ακτιβιστής που προασπίζεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, (αυτό αναφέρεται στο βιογραφικό του ως υποψήφιος βουλευτής) με μια προσβλητική και άκρως απαράδεκτη τοποθέτηση αποκαλώντας την Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης αυτό που θα δείτε ποιο κάτω:

Aν νομίζετε ότι αντιστοιχεί κάθε αστυνομικός σε ένα πολίτη είστε γελασμένοι. Ένας υποψήφιος βουλευτής με οικολογικό πνεύμα μιλά με τέτοιο τρόπο μόνο ντροπή με κάνει να αισθάνομαι κυρίως ως γυναίκα.  «Το σκάσε ρα μα@@@@», μάγκα μου δεν το λες σε κανένα κορίτσι, σε καμία γυναίκα. Σε καμία πολιτικό, περιπτερού, κομμωτήρια, σερβιτόρα.

Ντρέπομαι το επαναλαμβάνω που ανάμεσα μας υπάρχουν νέα παιδιά που θέλουν να φτιάξουν το μέλλον τον παιδιών μας με τόσο απαξιωτικό τρόπο.

Κυρία Γιολίτη, μην μπουκάρετε στο σπίτι του και μην απαντήσετε συμβουλή γυναίκα προς γυναίκα. Και σας δανείζω το «Άγια ολάν» το όποιο χρησιμοποιώ σε τέτοιους ανθρώπους που φουμάρουν δημόσιες μαγκιές.

Επίσης θα σας κρίνουμε στο τέλος ΟΛΟΙ και εγώ μαζί.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

«Πλήττω (σ)την εικόνα σας»…Έ.Γιολίτη αποχωρεί «πυροβολώντας»

Taste and Hospitality

Πράσινο φως για την ανέγερση τετράστερου ξενοδοχείου, στον Δήμο Σωτήρας

Taste and Hospitality

Λάρνακα: «Μας περικύκλωσε το λαμπρόν, καίγονται τα σπίτια μας. Βοήθεια»

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!