Εφοδιαστική Αλυσίδα Προιόντα

Φιάλη ουίσκι πουλήθηκε για 437.500 $

Ένα μπουκάλι ουίσκι Macallan του 1967 από τη συλλογή Anecdotes of Ages, με έργο του Sir Peter Blake, πουλήθηκε σε δημοπρασία για 437.500 $. Ήταν η πρώτη δημοπρασία των Sotheby’s της Νέας Υόρκης, αποκλειστικά για αποστάγματα και περιλάμβανε ένα κονιάκ που εμφιαλώθηκε για τον εορτασμό των 50ων γενεθλίων του ράπερ Τζέι Ζ και ένα Macallan του 1967 σχεδιασμένο από τον pop artist Sir Peter Blake.

Αυτή η περιορισμένης έκδοσης συλλογή ουίσκι και τέχνης με έργα του Blake αποτελείται από 13 μοναδικά μπουκάλια ουίσκι του 1967. Προσφέρθηκε παράλληλα με μια εκτύπωση δωρεά του Sir Peter Blake, καθώς και ένα ταξίδι στο The Macallan Estate στο Speyside της Σκωτίας.

Ο Jamie Ritchie, παγκόσμιος επικεφαλής της Sotheby’s Wine, είπε: «Το τμήμα Sotheby’s Wine και το Macallan έχουν μια μακροχρόνια σχέση και ήταν προνόμιο να πουλάμε μερικά από τα πιο εμβληματικά και περιζήτητα μπουκάλια της μάρκας – με το A New Era of Advertising μπουκάλι να συμμετέχει τώρα σε αυτήν την περίφημη ομάδα. ”

Τα έσοδα από αυτήν την παρτίδα θα πάνε στο μουσείο Solomon R. Guggenheim.


Επίσης ένα μπουκάλι Grande Champagne Cognac, Anniversaire Limited Edition, D’USSÉ 1969, εμφιαλωμένο για τον εορτασμό των 50ων γενεθλίων του ράπερ Jay-Z , υπογεγραμμένο από τον ίδιο, πήγε για 52.500 $, με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν να πηγαίνουν στο φιλανθρωπικό του ίδρυμα, το Shawn Carter Foundation.

Το Cognac έρχεται σε ένα διαμαντένιο κρυστάλλινο μπουκάλι σε σχήμα διαμαντιού, με φύλλα χρυσού 24 καρατίων τυλιγμένα στο λαιμό και διακοσμημένο με το σύμβολο του Le Croix de Lorraine. Αυτό το μπουκάλι που πουλήθηκε στο Sotheby’s είναι το μόνο που περιλαμβάνει την υπογραφή του και μια περαιτέρω περιορισμένη σειρά του Cognac θα διατίθεται για αγορά από τους καταναλωτές την άνοιξη.

Καράφα Hennessy XO


Το τελευταίο κομμάτι σε αυτό το τρίο, ήταν το A Masterpiece Hennessy XO decanter από τον αρχιτέκτονα Frank Gehry που πουλήθηκε στα 18.750 $. Τα έσοδα θα πάνε στο Ασιατικό Αμερικανικό Επιχειρηματικό Κέντρο Ανάπτυξης, βοηθώντας μικρότερες επιχειρήσεις με οικονομικές δυσχέρειες ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κοροναϊού.

Σχεδιασμένο για να σηματοδοτήσει την 150ή επέτειο του πρώτου X.O Hennessy Κονιάκ το 1870, η καράφα είναι κατασκευασμένη από γυαλί και χρυσό, και ήταν η νούμερο ένα από τις 150 αριθμημένες καράφες που παρήχθησαν.

Το 2019, ένα μπουκάλι Macallan του 1926, πουλήθηκε με ρεκόρ 1,5 εκατομμυρίων λιρών στο Sotheby’s στο Λονδίνο.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Το Γαλλικό brandy Calvados

Taste and Hospitality

Αυτό είναι το καλύτερο τυρί του κόσμου, σύμφωνα με τους κριτές

Taste and Hospitality

Πισσούρι: Tα πιο ωραία κρασιά είναι (και) αυτά που προσφέρουν σε ποτήρι…

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!