Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Λεμεσός: Καθυστερεί η πώληση του Parklane

Σε συνέχεια της τελευταίας ανακοίνωσης αναφορικά με το Μνημόνιο Συναντίληψης το οποίο έχει υπογραφεί μεταξύ των εταιρειών C.C.C. Tourist Enterprises Public Company Ltd, Εmerald Coast Properties Ltd και Invel Real Estate Management (Cyprus) Ltd για την ενδεχόμενη εξαγορά του 100% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane Hotels Limited, η Εταιρεία ανακοινώνει ότι στο παρόν στάδιο η ενδεχόμενη εξαγορά, η οποία υπόκειται, μεταξύ άλλων, σε τελικές δεσμευτικές συμφωνίες δεν έχει ολοκληρωθεί.

Τα εμπλεκόμενα μέρη συνεχίζουν ακόμη να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις.

Η Εταιρεία θα κρατά ενήμερο το επενδυτικό κοινό για οποιεσδήποτε εξελίξεις.

Η Εταιρεία C.C.C. Tourist Enterprises Public Company Ltd, σύμφωνα με το Insider, η οποία κατέχει το 24,98% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane Hotels Limited ανακοίνωσε τον Οκτώβριο του 2020 ότι μαζί με την εταιρεία Emerald Coast Properties Ltd η οποία κατέχει το 75,02% των εκδομένων μετοχών της Parklane, έχουν υπογράψει Μνημόνιο Συναντίληψης με την εταιρεία Invel Real Estate Management (Cyprus) Ltd με το οποίο της παρέχουν αποκλειστικό δικαίωμα να προχωρήσει στη μελέτη δέουσας επιμέλειας «due diligence», και εάν ικανοποιηθεί να προχωρήσει στην εξαγορά του 100% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane.

Η Parklane είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol.

Σύμφωνα με το Μνημόνιο Συναντίληψης, με την ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών η εταιρεία θα διαθέσει το 24,98% των εκδομένων μετοχών που κατέχει στην Parklane, έναντι του αντίτιμου των €22,50 εκατομμύρια. Από την συναλλαγή υπολογίζεται να προκύψει κέρδος, το οποίο θα μπορεί να υπολογιστεί μόνο μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών. Το Μνημόνιο Συναντίληψης είναι μη δεσμευτικό για όλα τα συμβαλλόμενα μέρη.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Γ. Μισιρλής: Αναμένονται επενδυτές από Μ. Ανατολή

Taste and Hospitality

Λάρνακα: «Ένα τεράστιο σύννεφο που ψαρόνια να χορέφκει πάνω που τους ουρανούς…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσέρι: Έρχεται εργοστάσιο παραγωγής αρωμάτων αξίας €10 εκατ.

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!