Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Η Diageo θα ενισχύσει με επένδυση 80 εκατομμυρίων δολαρίων τα RTD

Η Diageo ανακοίνωσε μια επένδυση 80 εκατομμυρίων δολαρίων στην επέκταση των δραστηριοτήτων της έτοιμου προς κατανάλωση (RTD) στη νέα της τοποθεσία Plainfield, Illinois.

Το έργο περιλαμβάνει την εγκατάσταση δύο γραμμών κονσέρβας υψηλής ταχύτητας, με δυνατότητα παραγωγής περισσότερων από 25 εκατομμυρίων RTD ετησίως. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα Smirnoff seltzers και τα νέα κοκτέιλ RTD με βάση τα αλκοολούχα ποτά της Diageo υπό τις επωνυμίες Crown Royal και Ketel One Botanicals.

Με την επέκταση του κατασκευαστικού της αποτυπώματος, η Diageo North America στοχεύει να υποστηρίξει την αναπτυξιακή της στρατηγική στην κατηγορία RTD.

«Καθώς η κατηγορία έτοιμων για κατανάλωση ποτών συνεχίζει να αναπτύσσεται ραγδαία στις ΗΠΑ, αυτή η επέκταση είναι πολύ συναρπαστική καθώς θα υποστηρίξει τα σχέδιά μας για την ικανοποίηση της αυξημένης ζήτησης των καταναλωτών σύμφωνα με τις αναδυόμενες τάσεις για βολικές μορφές που είναι ιδανικές για casual και στο σπίτι περιστάσεις », είπε η Debra Crew, πρόεδρος της Diageo North America.

«Η νέα επιχείρηση θα συμπληρώσει την υπάρχουσα παραγωγή έτοιμων προς κατανάλωση σε όλη τη Βόρεια Αμερική και θα ενισχύσει την πορεία μας για να συνεχίσουμε να χτίζουμε την προσφορά RTD», πρόσθεσε.

Η νέα εγκατάσταση θα περιλαμβάνει γραμμή 500 δοχείων ανά λεπτό (CPM) και γραμμή 1200 CPM. Και οι δύο γραμμές αναμένεται να λειτουργήσουν για εμπορική παραγωγή έως το καλοκαίρι του 2021.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ο πλανήτης στερεύει από πρώτες ύλες – Εταιρίες κολοσσοί μετρούν πληγές

Taste and Hospitality

Ρομποτικός σεφ ψήνει το κοτόπουλο με λέιζερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Οι άγριες αγκινάρες της Κύπρου

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!