Νέα Νεα της Αγορας

Τρία SMS για μετακίνηση από σήμερα

Πρεμιέρα σήμερα για την πρώτη φάση χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού με το λιανικό εμπόριο να ανεβάζει ρολά και χιλιάδες εργαζόμενους να επιστρέφουν στις δουλειές τους. Σαφώς όμως τίποτα δεν θα είναι το ίδιο όπως πριν αφού και πάλι θα υπάρχουν περιορισμοί οι οποίοι βρίσκονται σε ισχύ. 

Σε ό,τι αφορά τις κατ’ εξαίρεση μετακινήσεις με sms ή έντυπο Α, αυξάνονται σε τρεις από μία που ίσχυε μέχρι στιγμής, μετά και το τελευταίο διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Με βάση τις αλλαγές που ισχύουν από σήμερα, αλλάζει και ο πίνακας των αριθμών για αποστολή sms στο 8998. 

Συγκεκριμένα: 

Ο αριθμός 2 μέχρι τώρα αφορούσε την μετάβαση σε κατάστημα για αγορά αγαθών πρώτης ανάγκης ενώ πλέον θα αφορά τη μετάβαση σε κατάστημα για αγορά ή προμήθεια αγαθών/υπηρεσιών λιανικού εμπορίου. 

Ο αριθμός 6 μέχρι τώρα αφορούσε την μετακίνηση για σωματική άσκηση ή ανάγκες κατοικιδίου ζώου σε γειτνιάζουσες από την οικία περιοχές. Από σήμερα στον συγκεκριμένο αριθμό υπάρχει μετατροπή που αφορά μετακίνηση για ατομική άθληση  (περπάτημα, κολύμπι, ποδηλασία, αντισφαίριση, γκολφ, κλπ) ή για τις ανάγκες κατοικίδιου ζώου, εφόσον δεν υπερβαίνουν τα δύο άτομα ενώ παραλείπεται η φράση σε γειτνιάζουσες από την οικία περιοχές.

Ο αριθμός 7 μέχρι τώρα αφορούσε τη μετάβαση σε τελετή (κηδεία, γάμος, βάπτιση κτλ) για συγγενείς, πρώτου και δεύτερου βαθμού που δεν υπερβαίνουν τον αριθμό των 10 προσώπων. Από σήμερα προστίθεται και η μετάβαση για ατομική προσευχή. 

Το έντυπο

Πηγή: philenews

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Αυτοί είναι οι μεγαλομέτοχοι της FROU-FROU

Taste and Hospitality

Αποσύρεται ψηστιέρα από την Κύπρο (ΦΩΤΟ)

Taste and Hospitality

Οι πιο περίεργες διατροφικές συνήθειες στον κόσμο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!