Νέα Νεα της Αγορας

ΠΑΣΥΞΕ Λευκωσίας: Ευεργετική απόφαση η μεταφορά της Αρχιτεκτονικής

Ο ΠΑΣΥΞΕ Λευκωσίας, σε ανακοίνωσή του, χαιρετίζει την απόφαση για μεταφορά της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου στο Σχολείο της Φανερωμένης. Πρόκειται για μία απόφαση που θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη αναβάθμιση την αναζωογόνηση της Εντός των Τειχών πόλης, λέει.

 Παράλληλα ο ΠΑΣΥΞΕ Λευκωσίας συγχαίρει το Δημαρχείο Λευκωσίας για το γεγονός ότι η προσπάθεια πολλών ετών επιτέλους στέφθηκε με επιτυχία.

Όπως αναφέρει, η μεταφορά της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κύπρου στο Σχολείο της Φανερωμένης αποτελεί το εφαλτήριο για να υπάρξει μια ολοκληρωμένη στρατηγική ανάπτυξης και αποδεικνύει ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια για αναζωογόνηση της πρωτεύουσας ευρύτερα.

 «Θεωρούμε ότι ανοίγει ο δρόμος για την δημιουργία φοιτητικών εστιών στο κέντρο της πόλης. Με μια τέτοια κίνηση θα στείλει το μήνυμα ότι δίνεται έμφαση στην ανάπτυξη της περιοχής», σημειώνεται.

 Με σεβασμό στην ασφάλεια της περιοχής, όπως αναφέρει, ο ΠΑΣΥΞΕ καλεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης να λάβει πρωτοβουλίες για καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή τόσο των φοιτητών όσο και ευρύτερα όλων των κατοίκων.

 ΚΥΠΕ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μαρίνα Λεμεσού: Στις top10 πιο instagrammable μαρίνες στον κόσμο

Taste and Hospitality

Ο ανατολικότερος οικισμός στην επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης μας ανήκει (ΦΩΤΟΣ/ΒΙΝΤΕΟ)

Το ξενοδοχείο Londa στη Λεμεσό δεν θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!