Νέα Νεα της Αγορας

Μια ανάσα πριν από το τρίτο καθολικό lockodown;

Σε αναμμένα κάρβουνα κυβέρνηση και επιδημιολόγοι, μετά την καθημερινή σχεδόν έξαρση νέων κρουσμάτων αλλά και νοσηλειών. Οι συσκέψεις δίδουν και παίρνουν ανάμεσα στους αρμόδιους φορείς καθώς η κατάσταση έχει ξεφύγει επικίνδυνα.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς βάσει των επιδημιολογικών δεδομένων των προσεχών ημερών, η συμβουλευτική επιστημονική επιτροπή θα ετοιμάσει τις εισηγήσεις της προς ανάσχεση της απειλητικής διασποράς του ιού.

Και ένα δεύτερο συνεχόμενο Πάσχα υπό περιορισμούς, αρχίζει, πλέον, να φαντάζει σαν το πιο πιθανό σενάριο, με αρμόδια πηγή, να αναφέρει στο OMEGA πως εάν η κατάσταση συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς, τότε ο μόνος δρόμος θα είναι και πάλι η αυστηροποίηση των μέτρων.

«Το πρόβλημα είναι φανερό. Ποτέ ξανά δεν είχαμε τόσο ψηλούς αριθμούς και σε κρούσματα και σε νοσηλείες. Τις επόμενες ημέρες αναμένουμε εκτόξευση νοσηλειών. Μόνη μας ελπίδα, πέραν των εμβολιασμών, είναι η άνοδος της θερμοκρασίας, οπότε κι ο κόσμος θα κινείται σε εξωτερικούς χώρους και ο ιός δεν θα έχει την ίδια ανθεκτικότητα. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα έχουμε πολλές επιλογές», αναφέρει αρμόδια πηγή στο OMEGA

Η κυβέρνηση, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει ένα τρίτο καθολικό lockodown, καθώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα αποτελέσει τη χαριστική βολή στην ήδη αιμάσσουσα οικονομία του τόπου. Οι ειδικοί, πάντως, αυτή τη στιγμή, προκρίνουν την επιστροφή των μέτρων κατά τις βραδινές ώρες.

Το σύστημα υγείας του κράτους, βρίσκεται ένα βήμα προτού μπει στον αναπνευστήρα.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ελλάδα: «Μαύρες οι νύχτες» στην διασκέδαση– Θέλουν να προστατέψουν τους θαμώνες.

Αυτή είναι η φόρμουλα στήριξης των ξενοδοχείων

Taste and Hospitality

Μαρίνα Λεμεσού: Αναβαθμισμένες υπηρεσίες για ιδιοκτήτες σκαφών (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!