Νέα Νεα της Αγορας

Δρ.Καραγιάννης: «Δε σηκώνει διασκέδαση και γλέντια – Σύρνουμεν αφκά πάνω στους τοίχους»

Ο ίδιος παρουσιάστηκε επιφυλακτικός για την κατάσταση των τελευταίων ημερών και την έξαρση που παρατηρείται σημειώνοντας πως ‘Παρά το γεγονός ότι προχωρούν οι εμβολιασμοί, ακόμη και αυτοί που εμβολιάζονται χρειάζονται ένα διάστημα 4 εβδομάδων για να θεωρούνται προστατευμένοι’.

Στη συνέχεια ανέφερε πως ‘Το μεταλλαγμένο στέλεχος είναι εδώ και είναι δυστυχώς πολύ πιο επιθετικό. Ο κόσμος πρέπει να συνειδητοποιήσει πως δεν σηκώνει άλλο. Δεν είναι ώρα για χαλαρώσεις, ούτε για διασκέδαση και γλέντι. Προειδοποιούσαμε και για τις υπόλοιπες επαρχίες, τελικά ρίχναμε αυγά πάνω στους τοίχους…’.

Τόνισε πως σε προηγούμενο κύμα με αυτά τα νούμερα περιστατικών θα μας έλουζε κρύος ιδρώτας όμως ακόμη έχουμε αβάντζο αν και πρέπει να γίνουμε διπλά και τριπλά προσεκτικοί μέχρι να σταθεροποιηθεί η επιδημιολογική εικόνα.

Εξέφρασε την πεποίθηση του πως την περίοδο του Πάσχα και κατά το κλείσιμο των σχολείων τα κρούσματα θα μειωθούν και με τη συνέχιση των εμβολιασμών όλα θα γίνουν καλύτερα.

Απέφυγε να αναφερθεί σε χαλαρώσεις και δήλωσε πως θα περιμένει και το πέρας 3-4 ημερών για να έχει μια πιο αποκρυσταλλωμένη εικόνα της κατάστασης μέχρι να παρουσιάσει τις εισηγήσεις του.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

«Καμπανάκι» από πολυεθνικούς κολοσσούς για νέες αυξήσεις στα τρόφιμα

Taste and Hospitality

Robert Duglin: Έφυγε από τη ζωή ο φιλέλληνας αντιπρόεδρος της ASTA Robert Duglin

Taste and Hospitality

Η Pernod Ricard προσθέτει 20% αλκοολούχα ποτά ABV στις σειρές Ballantine και Beefeater

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!