Νέα Νεα της Αγορας

Oριστικό λουκέτο βάζει café στη Πάφο- Τα φαγώσιμα θα δοθούν σε απόρες οικογένειες

Δυστυχώς η πανδημία και οι επιπτώσεις της, τα μέτρα και τα lockdown δεν έρχονται και παρέρχονται δίχως συνέπειες μας μεταφέρει το pafo press. Μια επιχείρηση στην Πάφο, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ιδιοκτήτης της, έβαλε οριστικά λουκέτο αφού δεν μπορεί από τώρα και στο εξής να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες που έφερε μαζί της η πανδημία.

Διαβάστε το πως ανακοίνωσε το κλείσιμο της καφετέριας του ο Χρίστος Παπαγιάννης:

«Φίλοι, φίλες και αγαπητοί πελάτες του Trendy Cafe Paphos Το κλείσιμο μιας επιχείρησης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Χάνεις κάτι δικό σου, χάνεις που έφτιαξες με κόπο.Με λύπη σας ανακοινώνω ότι το νέο lockdown στην εστίαση δίνει την χαριστική βολή στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Το Trendy Cafe αναστέλλει οριστικά την λειτουργία του την Κυριακή 25 Απριλίου 2021.Ευχαριστούμε θερμά την κυπριακή κυβέρνηση για τα μέτρα που παίρνει εδώ και 14 μήνες με αποτέλεσμα να μας αναγκάσει να κλείσουμε οριστικά. Αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε στο κλείσιμο της επιχείρησης μας για να μειώσουμε τις ζημιές του τελευταίου χρόνου. Αναγκαζόμαστε να κλείσουμε γιατί αρνούμαστε να μειώσουμε την ποιότητα μας και δεν θέλουμε να χάσουμε την αξιοπιστία μας προς τους πελάτες μας και τους προμηθευτές που μας εμπιστεύτηκαν εδώ και 3 χρόνια.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε. Όλους εσάς τους παλιούς και καινούργιους φίλους.

Υ.Γ.: Μακάρι να είμαστε η μόνη επιχείρηση που δεν θα ξανανοίξει. Το στοκ (φαγώσιμα και ποτά) θα δοθούν σε άπορες οικογένειες τις επόμενες μέρες.»

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Τουρισμός: Ότι δεν κατάφερε η τουρκική στρατιωτική εισβολή…ισοπεδώθηκε από ένα ιό

Σοβαρές ζημιές στο κάστρο του Οθέλλου στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Taste and Hospitality

Αύξηση 200% στον κύκλο εργασιών της Α. Τsokkos Hotels

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!