Νέα Νεα της Αγορας

update – ΕΚΤΑΚΤΟ: 27χρονος νεκρός μετά από κολύμπι στη Πάφο

Αναίσθητος ανασύρθηκε άνδρας, από τη θαλάσσια περιοχή της Πάφου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρόσωπο έγινε αντιληπτό από άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν στο σημείο και αμέσως ανασύρθηκε στη στεριά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας σήμερα στις 11:15, 27χρονος από την Πάφο ενώ κολυμπούσε στην παραλιακή περιοχή στα Δημοτικά Μπάνια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τις αισθήσεις του.

Παρευρισκόμενοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο με την βοήθεια πολιτών μεταφέρθηκε εκτός της θάλασσας και στην συνέχεια με το ασθενοφόρο που κλήθηκε στο μέρος στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Ακολούθως ο 27χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως διαπιστώθηκε η κατάσταση της υγείας του οφείλεται σε παθολογικά αίτια και υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Όπως έχουμε αναφέρει χθες το Υπουργείο Υγεία ξεκαθαρίζει πως απαγορεύεται η παραμονή και/ή ξεκούραση στο χώρο της παραλίας, πριν και μετά την κολύμβηση, πλην για σκοπούς πρόσβασης στη θάλασσα. Συνεπώς, οι πολίτες επιτρέπεται να κολυμπήσουν σε κάποια παραλία αλλά όχι να κάνουν ηλιοθεραπεία ή να κάτσουν στη στεριά για να ξεκουραστούν.

Να σημειωθεί ότι κανένας ναυαγωσώστης δεν έπιασε δουλειά. Συνεπώς όσοι δεν είναι χειμερινοί κολυμβητές και δεν αντέχουν νερά με θερμοκρασίες 14- 19 βαθμούς κελσίου καλύτερα να αποφεύγουν το κολύμπι.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ζητούνται…τουρίστες – Μετά τον Ιούνιο θα ανοίξουν όλα τα ξενοδοχεία

Έρχεται χτύπημα για τον τουρισμό από Μεγάλη Βρετανία

Taste and Hospitality

Η Hermes Airports υπέγραψε τη Διακήρυξη της Τουλούζης

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!