Νέα Νεα της Αγορας

Μέσα σ’ αυτή την «παράνοια» ο Νίκος έδωσε το ΟΚ για ομάδα ανθρώπων χωρίς sms

To μήνυμα στον Νίκο Αναστασιάδη μέσω προσωπικών λογαριασμών μου και η επικοινωνία με την Αστυνομία ως πολίτης αυτής της χώρας φαίνεται ότι έπιασε τόπο. Μπορεί ο ίδιος ή  όποιος του έστειλε το χαμπάρι να μην επικοινώνησε προσωπικά μαζί μου (ΠΟΤΕ δεν έκανα χρήση της δημοσιογραφικής μου ιδιότητας για προσωπικούς λόγους με κανένα αξιωματούχο του κράτους) εντούτοις καρκινοπαθείς και άλλες ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μου καταφέραμε έστω με τα share και τα σχόλια σας μέσα  σε όλη αυτή την παράνοια που ζούμε να κερδίσουμε μια «μικρή μάχη».

Διαβάστε τι ανακοινώθηκε πριν από λίγο:

Με στόχο να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη πρόσβαση στις απαραίτητες θεραπείες ασθενών με χρόνιες παθήσεις, όπως είναι οι θαλασσαιμικοί, οι αιμοκαθαρόμενοι, οι καρκινοπαθείς και τα άτομα που λαμβάνουν σε τακτική βάση βιολογικούς παράγοντες, αποφασίστηκε όπως μόνο για σκοπούς μετάβασης από και προς το ιατρικό κέντρο, οι ασθενείς μπορούν να μετακινούνται χωρίς την αποστολή γραπτού μηνύματος.

Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η παρουσίαση αποδεικτικού στοιχείου (έντυπο ή γραπτό μήνυμα με τα στοιχεία του ραντεβού, βεβαίωση από τον θεράποντα ιατρό, κτλ) για σκοπούς ελέγχου. Από την αποστολή γραπτού μηνύματος εξαιρούνται και τα άτομα που πιθανόν να χρειάζεται να συνοδεύσουν τους ασθενείς για τη θεραπεία τους. Νοείται ότι για οποιαδήποτε άλλη μετακίνησή τους για προσωπικούς λόγους, οι ασθενείς οφείλουν να αποστέλλουν γραπτό μήνυμα στο 8998.

Ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου για τις ευχές για τους αναγνώστες που έσπευσαν να μου δώσουν συμβουλές. Αυτή είναι η δύναμη της αγάπης, έστω και μέσω των “εικονικών φίλων”. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω πως αισθάνομαι. Σε κάθε Κύπριο πολίτη εύχομαι γρήγορη ανάρρωση, σε κάθε πάσχοντα καρκινοπαθή που μόνος βιώνει όλα όσα γίνονται στους θαλάμους να βγει νικητής…

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ryanair: Προβλέψεις του CEO για «πολύ ισχυρή ανάκαμψη» της επιβατικής κίνησης

Taste and Hospitality

Αυτές είναι οι χώρες που προκρίνει η Κυβέρνηση για τουρισμό

Taste and Hospitality

Πολεμίδια: Με πιστόλι μπήκε σε καφενείο για να ληστέψει τον ιδιοκτήτη

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!