Νέα Νεα της Αγορας

Αποκλειστικό: Για είσοδο στην Ελλάδα δείτε πόσο θα κοστίσει αν δεν έχετε εμβολιαστεί

Το Υπουργείο Μεταφορών της Κύπρου ανακοίνωσε ότι όλοι οι επιβάτες οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί για προστασία από τον κορονοϊό και κατέχουν έγκυρο σχετικό Πιστοποιητικό από την Κυπριακή Δημοκρατία, κατά την άφιξή τους στην Κύπρο, ανεξαρτήτως της χώρας από την οποία ταξιδεύουν προς τη Κυπριακή Δημοκρατία, θα εξαιρούνται για σκοπούς εισόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία από:

(1) την υποχρέωση διενέργειας εργαστηριακών εξετάσεων

(2) οποιασδήποτε υποχρέωσης για αυτοπεριορισμό / καραντίνα

Σε ότι αφορά στην είσοδο τουριστών Κύπριών ή άλλων πολιτών θα πρέπει να έχουν αρνητικό τεστ Covid-19 ή με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού με το «άνοιγμα» του τουρισμού.

Tι ισχυεί για είσοδο στην Ελλάδα

Μετά από τηλεφώνημα  στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος -Αθήνα για διευκρίνηση για τα απαραίτητα τεστ που πρέπει να προσκομίσουν για να διασφαλίσουν την είσοδο στην Ελλάδα οι Κύπριοι πολίτες, η υπεύθυνη πληροφοριών μας ανέφερε ότι: “Xρειάζεται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό Pcr test. Nα σημειωθεί για την εξασφάλιση του κοστίζει 55 ευρώ στην Κύπρο και μετά για να επιστροφή στην Κύπρο θα χρειαστεί άλλο ένα Pcr tet από Ελλάδα με κόστος 40 ευρώ. Κατά την επιστροφή σας στην Κύπρο θα χρειαστείτε άλλο ένα  pcr test στην Κύπρο δηλαδή άλλα 55 ευρώ για εξασφάλιση του. Συνολικά όλα τα έξοδα τα επωμίζεται ο ταξιδιώτης σύνολο 150 ευρώ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τα μοριακά τεστ πρέπει να κλειστούν οι κύπριοι ραντεβού σε χημεία στο ελληνικό έδαφος.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Tα «ριάλλια» των Κυπρίων διασκευάστηκαν στα Ινδικά: «Mehbooba Mehbooba» (BINTEO)

Taste and Hospitality

Έρευνα ΚΕΒΕ – Βαδίζουν, ολοταχώς σε χρεοκοπία τουριστικές εταιρίες

Taste and Hospitality

Στο λιμάνι της Λεμεσού από το πρωί, το κρουαζιερόπλοιο Wonder of the Seas

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!