Νέα Νεα της Αγορας

Με influencers/blogger, διαγωνισμούς κ.α επιχειρεί η Πάφος να προσελκύσει ντόπιο τουρισμό

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) χαιρετίζει την εξαγγελία της Κυβέρνησης για αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων και ιδιαίτερα των μέτρων που αφορούν την διακίνηση και διαμονή μονίμων κατοίκων σε τουριστικά καταλύματα αλλά και την επαναλειτουργία τουριστικών υποδομών.

Η ΕΤΑΠ σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως η νέα τάξη πραγμάτων θα συμβάλει τα μέγιστα στην επανεκκίνηση της βιομηχανίας γι’ αυτό και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου ξεκίνησε άμεσα και εντατικά διαδικτυακή εκστρατεία, στοχεύοντας στην προσέλκυση εγχώριου τουρισμού η οποία αναμένεται να κλιμακωθεί αρχές Ιουλίου και να ολοκληρωθεί περί τις 12 Αυγούστου 2021.

Όπως αναφέρεται, η παγκύπρια εκστρατεία προώθησης τυγχάνει στήριξης από το Υφυπουργείο Τουρισμού, καλύπτει ολόκληρη την επαρχία Πάφου και περιλαμβάνει οργανωμένη εντατική εκστρατεία  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο facebook και instagram.

Επιπρόσθετα θα περιλάβει διαφημίσεις στην Google, διαδικτυακούς και ραδιοφωνικούς διαγωνισμούς, αρθρογραφία, φιλοξενία influencers/bloggers κ.α.

Η Πάφος προσδοκεί ότι με τις παράλληλες προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού αλλά και του Υφυπουργείου Τουρισμού θα συνεχίσει να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των μονίμων κατοίκων Κύπρου για διακοπές εντός του νησιού.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται επαναλειτουργία ευρείας γκάμας ξενοδοχειακών/τουριστικών καταλυμάτων και προσφορά διαφόρων πακέτων διαμονής σε ελκυστικές τιμές, ενώ οι τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις, οι δημοτικές παραλίες, παρεμφερείς υποδομές και υπηρεσίες ετοιμάζονται πυρετωδώς για επαναλειτουργία, προστίθεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Tίτλοι τέλους για το εστιατόριο French Rendez-Vous στη Λάρνακα

Taste and Hospitality

Valle Gran Rey» Κανάρια Νησιά: Τεράστιο κομμάτι βράχου έπεσε κοντά σε λουόμενους

Taste and Hospitality

Λεμεσός: Mε αριθμούς καταγράφουν πλέον το πλήγμα στα εστιατόρια

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!