Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Ο Lavazza θα ανοίξει το πρώτο εργοστάσιο ψησίματος και συσκευασίας καφέ στις ΗΠΑ

Η Lavazza ξεκίνησε την κατασκευή του πρώτου εργοστασίου ψησίματος και συσκευασίας στις ΗΠΑ, προκειμένου να στηρίξει την ανάπτυξη της ιταλικής εταιρείας καφέ στην αγορά.

Το εργοστάσιο  το οποίο αναμένεται να ανοίξει τον Οκτώβριο του 2021 αποτελεί επέκταση της εγκατάστασης Lavazza Professional στο West Chester της Πενσυλβανίας και θα προσθέσει 1.000 τετραγωνικά πόδια στην τρέχουσα εγκατάσταση 18.000 τετραγωνικών ποδιών.

Το νέο εργοστάσιο θα ενσωματώσει τις υπάρχουσες και νέες δυνατότητες για την εταιρεία, επιτρέποντάς της να σερβίρει καβουρδισμένο και αλεσμένο καφέ στην αγορά των ΗΠΑ η οποία προήλθε από την Ιταλία.

Ο Lavazza αναφέρει ότι αυτή η αλλαγή θα μειώσει επίσης τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, κάτι που συμβαδίζει με τη φιλοδοξία του να εξουδετερώσει το αποτύπωμα άνθρακα έως το τέλος του 2030.

Ο Ιταλός κατασκευαστής καφέ λέει επίσης ότι το νέο εργοστάσιο θα προσφέρει τη δυνατότητα αύξησης της αποτελεσματικότητας της αγοράς στη Βόρεια Αμερική.

«Η Βόρεια Αμερική εξακολουθεί να είναι μια στρατηγική αγορά ανάπτυξης για τον Όμιλο Lavazza και το άνοιγμα αυτής της εγκατάστασης στις ΗΠΑ θα ενισχύσει το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Θα εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικότερα τους σημερινούς πελάτες μας και θα προσφέρουμε κίνητρα για την προσέλκυση νέων », δήλωσε ο Davide Riboni, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος BU Americas για τη Lavazza.

Ο Eleuterio Quagliarini, διευθύνων σύμβουλος της Lavazza, δήλωσε: «Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον Όμιλο Lavazza και για τη μελλοντική του ανάπτυξη στις ΗΠΑ, μια χώρα που ήταν πάντα θεμελιώδους σημασίας για εμάς.

«Επιπλέον, η επένδυση πραγματοποιείται σε μια εγκατάσταση παραγωγής που αποκτήσαμε πριν από λίγα χρόνια, η οποία αποδείχθηκε αμέσως το ιδανικό πλαίσιο για την ανάπτυξη αυτής της νέας πραγματικότητας Lavazza στις ΗΠΑ, κυρίως χάρη στο πάθος και την εμπειρία των ανθρώπων που εργάζονται εκεί ».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ούτε τα ελληνικά νησιά στην πράσινη λίστα των Βρετανών

Taste and Hospitality

Ελλάδα: Στα 41,6 δισ. ευρώ ο χαμένος τζίρος το 2020

Taste and Hospitality

Υπουργός Υγείας: Σταδιακή άρση των μέτρων αρχές Μαϊου…

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!