Νέα Νεα της Αγορας

Υπαίθριο γυμναστήριο στην παραλία Πισσουρίου

Υπαίθριο γυμναστήριο απέκτησε η παραλία Πισσουρίου, ένα έργο που παραδόθηκε την περασμένη Τρίτη (115), από την Εταιρεία Τουριστική Ανάπτυξη και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ).
 
Ανακοίνωση της ΕΤΑΛ αναφέρει ότι, προχώρησε στη δημιουργία υπαίθριου γυμναστηρίου σε επιλεγμένο σημείο κατά μήκος της παραλίας στο Πισσούρι, όπου «τα όργανα γυμναστικής τοποθετήθηκαν, κατά σειρά, με θέα το ατέλειωτο μπλε της θάλασσας, σε σημείο όπου το Κοινοτικό Συμβούλιο Πισσουρίου ανέλαβε να τοπιοτεχνήσει».


 
Το αποτέλεσμα, προστίθεται, είναι εντυπωσιακό και εκατοντάδες ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες, σε διάφορες ώρες της ημέρας, απολαμβάνουν την άθληση δίπλα στο κύμα, σε ένα οργανωμένο χώρο.
 
Η επίσημη παράδοση του έργου έγινε προχθές, από τον Πρόεδρο της ΕΤΑΛ, Τώνη Αντωνίου, με τον κοινοτάρχη Πισσουρίου, Λάζαρο Λαζάρου και εκφράζει τις ευχαριστίες της κοινότητας για τη γενναιόδωρη συνεισφορά στην αναβάθμιση της περιοχής. Εξέφρασε δε, τη δέσμευση της κοινότητας να διατηρεί και να συντηρεί τις υποδομές.
 
Όπως εξάλλου δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΤΑΛ, η δημιουργία υπαίθριων γυμναστηρίων έχει ξεκινήσει από πέρσι  και ήδη έχουν ολοκληρωθεί τρία σημεία σε όλη την περιφέρεια Λεμεσού.
 
Σημείωσε τη συνεισφορά του Υφυπουργείου Τουρισμού, το οποίο χορηγεί τις ενέργειες αυτές, μέσω της ΕΤΑΛ, και τόνισε ότι η κοινότητα Πισσουρίου έχει ιδιαίτερη σημασία ως τουριστικός προορισμός και οι προσπάθειες αναβάθμισης πρέπει να είναι συνεχείς από όλους του εμπλεκόμενους φορείς.

ΚΥΠΕ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μέχρι τέλος Μαΐου το Σχέδιο Ενίσχυσης Εγχώριου Τουρισμού – Kάλυψη 35%

Taste and Hospitality

Aυτό είναι το barcode που θα μας «σταμπάρει» –

Taste and Hospitality

ACI: Η επιβατική κίνηση του 2021 μειώθηκε κατά 68%

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!