Νέα Νεα της Αγορας

Hope For Children και ξενοδόχοι: Συνεργασία για τα δικαιώματα και την ευημερία των παιδιών

Σε ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα για την εξασφάλιση και την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών προχώρησε το “Hope For Children” CRC Policy Center (HFC) υπογράφοντας Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ξενοδόχων στις 13 Μαΐου 2021.  Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η ενίσχυση των δεσμών του Οργανισμού με την τουριστική βιομηχανία της Κύπρου και η υλοποίηση κοινών δράσεων στο πλαίσιο της προστασίας των δικαιωμάτων όλων των παιδιών.

Ο συντονισμός και η προώθηση κοινών δράσεων, η πραγματοποίηση εκπαιδεύσεων για τα δικαιώματα του παιδιού και η δημιουργία και επένδυση σε κανάλια για τη διοχέτευση εκπαιδευτικού και ενημερωτικού υλικού με άξονα την προστασία των παιδιών και την πρόληψη κάθε είδους βίας εναντίον τους, αποτελούν τους βασικούς πυλώνες της συνεργασίας.

Εκ μέρους του Hope For Children, ο Γενικός Διευθυντής κος. Joseph Borghese δήλωσε χαρακτηριστικά, «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πολύτιμο το γεγονός ότι ο Οργανισμός μας συνεργάζεται με ακόμη ένα από τους μεγαλύτερους Συνδέσμους της Κύπρου για να προωθήσει το έργο του. Η τουριστική βιομηχανία της Κύπρου αποτελεί ένα μεγάλο μηχανισμό. Το γεγονός ότι ΠΑΣΥΞΕ μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας και ταυτόχρονα να λαμβάνουμε στήριξη και προώθηση των προγραμμάτων μας, ενισχύει την παρουσία μας και το έργο μας στην Κύπρο».

Αναφερόμενος στην επισημοποίηση της συνεργασίας ο κος. Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ ανάφερε, «Eίναι με μεγάλη χαρά που μας δίνεται η ευκαιρία να συμβάλουμε και να ενισχύσουμε το έργο του Οργανισμού για την  προστασία των δικαιωμάτων όλων των παιδιών, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης του Συνδέσμου μας και της μακράς ιστορίας του».

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής πρόκειται να διοργανωθούν στoχευμένες δράσεις ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εκπαιδεύσεις στα μέλη του Συνδέσμου σε θέματα που αφορούν στην προστασία των παιδιών στον τομέα του τουρισμού, καθώς και δράσεις οικονομικής ενίσχυσης των ανθρωπιστικών προγραμμάτων του Hope For Children.

Ο ΠΑΣΥΞΕ είναι ο Σύνδεσμος των ξενοδόχων της χώρας και η ιστορία της ίδρυσής της ανάγεται στις αρχές της δεκαετίας του 1930. Σήμερα, η συντριπτική πλειονότητα όλων των ξενοδοχειακών μονάδων και άλλων των αδειοδοτημένων τουριστικών μονάδων σε όλη την Κύπρο, είναι μέλη του ΠΑΣΥΞΕ.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Έρχεται ένα καθολικό lockdown στην Αττική – Χαμένος ο τουρισμός

Taste and Hospitality

Η Diageo αποκτά το Don Papa Rum

Taste and Hospitality

Πέγεια: Μπαίνει το νερό στ’ αυλάκι για ένα μεγάλο έργο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!