Εφοδιαστική Αλυσίδα Προιόντα

Χειροποίητα ζυμαρικά δια αυτόματου «χειρός»

Οι Νεοϋορκέζοι μπορούν τώρα να πάρουν τα ντάμπλινγκ (είδος γεμιστού ζυμαρικού με διάφορα υλικά) από ένα αυτόματο μηχάνημα χωρίς ανθρώπινη επαφή και σε πολλές γεύσεις.

Εμπνευσμένο από την πανδημία και την τεχνολογική πρόοδο, το Brooklyn Dumpling Shop παραδίδει φαγητό μέσω αυτόματου μηχανήματος όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα.

«Αγκαλιάστε την τεχνολογία, επειδή η τεχνολογία είναι κάτι που πρέπει να αγκαλιάσει η φιλοξενία (επιχείρηση) για να ευδοκιμήσε»”, δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Στρατής Μορφογόνος, ο οποίος είναι επίσης διευθυντής επιχειρήσεων και στο Brooklyn Chop House.

«Όταν ήρθε ο Covid-19 χτύπησε, όλοι και ο ο κλάδος της φιλοξενίας στράφηκαν στην τεχνολογία, κάτι που έπρεπε να έχει ήδη γίνει, γιατί αυτό είναι το μέλλον. Αυτό είναι ο τρόπος, ο πιο αποτελεσματικός και οικονομικά αποδοτικός τρόπος διανομής ενός προϊόντος».

Στη Νέα Υόρκη, δύο σεφ φτιάχνουν φρέσκα ζυμαρικά όλο το εικοσιτετράωρο πίσω από έναν γυάλινο τοίχο στο κατάστημα. Μαγειρεύουμε στη συνέχεια βράζουμε και τηγανίζουμε τη ζύμη κατά παραγγελία.

Οι πελάτες μπορούν να σαρώσουν έναν κωδικό QR για παραγγελία απευθείας από το τηλέφωνό τους ή να πατήσουν μέσω ενός μενού οθόνης αφής μέσα στο κατάστημα. Στη συνέχεια, λαμβάνουν έναν γραμμικό κώδικα που τους επιτρέπει να ανοίγουν την πόρτα του αυτόματου μηχανήματος όταν τα ζυμαρικά τους είναι έτοιμα.

naftemporikigr με πληροοφορίες Reuters

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Αναρή: Ιστορία, Μέθοδος παρασκευής και γαστρονομία

Taste and Hospitality

Οινική Διαδρομή: Λαόνα – Ακάμας

Taste and Hospitality

Glenglassaugh: Με ιστορία που μας ταξιδεύει πίσω στους αιώνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!