Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Τα social media αποκαλύπτουν τα εστιατόρια του Mall of Engomi

Τις πόρτες τους ετοιμάζονται να ανοίξουν προσεχώς οι χώροι εστίασης στο ανανεωμένο Mall of Engomi. Όπως… αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media του εμπορικού κέντρου, τα νέα εστιατόρια και καφέ είναι σχεδόν έτοιμα να υποδεχθούν τους επισκέπτες τους.

Rokoko-Forno, Hangry Ghost, Πιάτσα Γουρουνάκι, Mailo’s και Coffee Berry είναι μερικοί από τους χώρους εστίασης που θα φιλοξενηθούν στο ανακαινισμένο Mall of Engomi.

Rokoko-Forno
Ένα ξεχωριστό και φρέσκο εστιατόριο βασισμένο στην ιταλική κουζίνα, που με περηφάνια σερβίρει άρτιο φαγητό ψημένο σε ξυλόφουρνο.

Το Rokoko-Forno είναι το αδελφικό εστιατόριο του Rokoko, γνωστό για τη ζεστή του ατμόσφαιρα, άριστης ποιότητας φαγητό και άψογη εξυπηρέτηση. Εδώ μπορείτε να βρείτε αυθεντικές ιταλικές πίτσες και μακαρονάδες ψημένες σε ξυλόφουρνο, φτερούγες κοτόπουλο και άλλα.

Το Rokoko-Forno εξυπηρετεί με takeaway, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους σε ένα από τα τραπεζάκια που έχει να προσφέρει το Mall of Engomi.

Πιάτσα Γουρουνάκι

Μια σουβλακερί, που κάνει το σουβλάκι τέχνη και το σερβίρει με χαμόγελο και κέφι.Camera Icon  

Σύντομα στο Mall of Engomi, το αγαπημένο Πιάτσα Γουρουνάκι περιμένει τους επισκέπτες του για πεντανόστιμα πιάτα, φτιαγμένα με τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες και πάντα με μεράκι.

Mailo’s – The Pasta Project

Στο Mailo’s, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δοκιμάσουν πεντανόστιμες συνταγές, επιλέγοντας από τρεις διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών: Rigatoni, Casarecce και Campanelle, συνδυάζοντάς τα με μία από τις εννέα ξεχωριστές σάλτσες του Mailo.

Hangry Ghost

Μία νέα άφιξη αναμένεται σύντομα στο Mall of Engomi, με διεθνή κουζίνα και επιλογές street food που εντυπωσιάζουν.

Το Hangry Ghost είναι ένα φρέσκο και παιχνιδιάρικο εστιατόριο, το οποίο θα σερβίρει ζουμερά burgers, bao buns, vegan επιλογές και πολλά άλλα, όλα φτιαγμένα με ποιοτικά υλικά.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν το φαγητό του Hangry Ghost σε ένα από τα τραπεζάκια του ανανεωμένου εμπορικού κέντρου ή να παραγγείλουν για takeaway.

Coffee Berry

Παρουσία στο ανανεωμένο εμπορικό κέντρο θα έχει η αλυσίδα Coffee Berry, με stand alone κατάστημα. Τα Coffee Berry, τα οποία έγιναν γνωστά μέσα από τους Φούρνους Ζορπάς, θα βρίσκονται στον πρώτο όροφο του Mall of Engomi.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Θα έτρωγες ποτέ παγωτό μαζί με τηγανητές πατάτες;

Taste and Hospitality

Καλοκαίρι 2020 – Ξεχνάμε τα στριμωξίδια σε δημοφιλείς πλαζ

Taste and Hospitality

Ο άνθρωπος που μόλις «ανοίξει το στόμα του» καταστρέφει τη χώρα του

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!