Back of the House (BOH) Διοίκηση

Ερρίκος Αλτενμπούρκερ: Από πετυχημένος σκηνοθέτης…στο «δρόμο» του διορατικού θεραπευτή

Όσοι δούλεψαν μαζί του στο χώρο της τηλεόρασης έχουν να πούνε τα καλύτερα γι’ αυτόν ως προς τον επαγγελματισμό του αλλά και τον θετικό χαρακτήρα του που κατάφερε να δουλέψει 17 χρόνια στην τηλεόραση με μεγάλες επιτυχίες σε πρωινές και απογευματινές εκπομπές δελτία ειδήσεων και άλλες live εκπομπές.

Κάποια από τα ονόματα που εργάστηκαν μαζί του είναι Κατερίνα Βάτη, Δημήτρης Σούγλης, Δημήτρης Ευθυμίου, ο αείμνηστος Δημήτρης Μάμας, Γιώργος Γεωργίου, Χρύσανθος Τσουρουλλης, Μέλανη Στέλιου, Ανδρέας Δημητρόπουλος, Παναγιώτης Δημόπουλος, Νικήτας Κυριακού, Ελίτα Μιχαηλίδου.

Τα τελευταία  χρόνια άλλαξε μεγάλη ρότα στην ζωή του και ασχολείται με Ενεργειακές θεραπείες Ρείκι και Μεταμορφική Τεχνική και κάποια ιδιαίτερα Διορατικά χαρίσματα του που όπως ο ίδιος λέει κατάφερε να τα ισορροπήσει τα τελευταία 4 χρόνια τον έφεραν να συμβουλεύει και να στηρίζει μεγάλους επιχειρηματίες διαισθητικά και κόσμο στα προσωπικά τους προβλήματα. Καθημερινά περνάνε το κατώφλι του θεραπευτηρίου του επιχειρηματίες, γιατροί, επαγγελματίες αθλητές σε Κύπρο και εξωτερικό, καλλιτέχνες, πολιτικοί και κόσμος για να τον συμβουλεύει για τα θέματα που τον απασχολούν και να δοκιμάσουν τις θεραπείες του που όπως λένε: «Φεύγεις άλλος άνθρωπος ανανεωμένος».

 Επικοινωνήσαμε με τον Ερρίκο και τον ρωτήσαμε πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνει που είναι ιδιαίτερο επάγγελμα που έχει να κάνει με τον άνθρωπο και την εξέλιξη του.

«Καθημερινά έρχεται κόσμος στον χώρο μου για Διαισθητικές Συμβουλές και Ενεργειακές θεραπείες. Προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται σοβαρός σε αυτά που λέω γιατί κάθε λέξη μου ξέρω πως «επηρεάζω» το άτομο που έρχεται εδώ ως τώρα κατάφερα να μου έχουν εμπιστοσύνη γιατί όσα λέω ένα περίπου 80%με 90% έχουν γίνει. Δύσκολο κομμάτι για μένα είναι όταν έρχονται άτομα που χωρίζουν ή είναι πληγωμένοι συναισθηματικά. Ακόμα και σ’ αυτό το κομμάτι με βοηθούν οι δικές μου εμπειρίες και ο ενεργειακός καθαρισμός και το ξεμπλοκάρισμα των θεραπειών που ασχολούμαι τα τελευταία 10 χρόνια. Το συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι ότι άτομα που θέλουν να φύγουν από μια δύσκολη κατάσταση πραγματικά όταν τους βάλω σε μια στρατηγική με τις θεραπείες και τις εμπειρίες που έχω σαν άνθρωπος καταφέρνουν να βρούνε τον δρόμο τους και είναι ευτυχισμένοι αυτό μου δίνει απίστευτη χαρά και ικανοποίηση γιατί γίνεται σκληρή δουλειά από το άτομο που έρχεται και εμένα προσωπικά.

Καταλυτικά ο Ερρίκος μας δίνει μια συμβουλή: «Να αγαπάς τον εαυτό σου για να σε αγαπήσουν και οι άλλοι γιατί αυτόν κουβαλάμε μια ζωή και πρέπει να τον αγαπάμε»

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Αποτυπώστε το DNA του ξενοδοχείου σας στο άρωμα…

Taste and Hospitality

杨惠妍.. Η πιο πλούσια Κύπρια (BINTEO/ΦΩΤΟΣ)

Αυτό το γάλα πρόκειται να γίνει η κορυφαία τάση για το 2022

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!