Νέα Νεα της Αγορας

Η AEGEAN ενισχύει το δίκτυο της από το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Τρεις νέες πτήσεις, στις οποίες έρχονται να προστεθούν ακόμη δύο, εγκαινιάζουν το θερινό πρόγραμμα της AEGEAN από τον δεύτερο κόμβο της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, σηματοδοτώντας την έναρξη των ταξιδιών για το φετινό καλοκαίρι. Με αφετηρία το Σαββατοκύριακο που προηγήθηκε τα αεροπλάνα της εταιρείας πετούν πλέον από τον ανακαινισμένο αεροδρόμιο “Μακεδονία” απευθείας προς Ζυρίχη, Λονδίνο (Χίθροου) και Βρυξέλλες ενώ σύντομα ξεκινούν και οι νέες πτήσεις προς Βερολίνο και Αμβούργο.

«Η δραστηριότητα της AEGEAN από τον κόμβο της Θεσσαλονίκης θα αποτελέσει βαρόμετρο για την πορεία ανάκαμψης των ταξιδιών. Αναγνωρίζοντας τη δυναμική του προορισμού ήδη από τη φετινή χρονιά, η AEGEAN ενισχύει ακόμη περισσότερο το δίκτυό της από και προς το ανακαινισμένο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και προσφέρει περισσότερες απευθείας πτήσεις διασυνδέοντας την πόλη και τη Βόρεια Ελλάδα με όλες τις μεγάλες αγορές του εξωτερικού», είπε η Μαρίνα Σπυριδάκη, διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της AEGEAN, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, επισημαίνοντας ότι «η Θεσσαλονίκη συγκεντρώνει ένα μοναδικό μείγμα εμπειριών που μπορούν να την καθιερώσουν σε έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς διεθνώς, γι’ αυτό και από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην πόλη με την ανάπτυξη του δικτύου μας αλλά και με την ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας όλο το χρόνο».

Η εταιρεία ενισχύει με αυτόν τον τρόπο τη βάση της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» καθιστώντας την τον δεύτερο μεγάλο κόμβο της δραστηριότητας και του δικτύου της στη νέα εποχή. Πιο αναλυτικά η AEGEAN το φετινό καλοκαίρι θα επιχειρεί από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» σε 22 διεθνείς προορισμούς σε 13 χώρες, με απευθείας τακτικές αλλά και ναυλωμένες πτήσεις, και σε 15 προορισμούς στην Ελλάδα, προσφέροντας στη Θεσσαλονίκη το δικό της δίκτυο και ενισχύοντας τη διασυνδεσιμότητα της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας με τις μεγαλύτερες αγορές του εξωτερικού.

Ειδικότερα, από την Παρασκευή 4 Ιουνίου, ξεκίνησε η απευθείας σύνδεση από και προς τη Ζυρίχη με 3 δρομολόγια σε εβδομαδιαία βάση, ενώ το Σάββατο 5 Ιουνίου ξεκίνησε η απευθείας σύνδεση με Βρυξέλλες με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις, καθώς και οι εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς Λονδίνο και το αεροδρόμιο του Χίθροου, οι οποίες ωστόσο θα ανασταλούν προσωρινά από 15 Ιουνίου και για ένα μήνα, λόγω της κατάταξης της χώρας από τις Βρετανικές αρχές. Σημειώνεται επίσης ότι ήδη από τον προηγούμενο μήνα η AEGEAN έχει αρχίσει τις πτήσεις από και προς άλλες μεγάλες πόλεις της Γερμανίας, τη Γαλλία, την Κύπρο, το Ισραήλ και αναμένει να ξεκινήσει τις πτήσεις από και προς τη Ρωσία, μόλις αποκατασταθεί η διασυνδεσιμότητα με τη χώρα.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

«Καλή Χρονιά»…αλλά «μεταξύ μας» ξέρουμε ότι αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια…

Αύξηση 277% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια μας

Taste and Hospitality

Τα καλύτερα διαβατήρια για πολίτες του κόσμου – Η θέση της Κύπρου

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!